Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:28 | November 22, 2013

  wildside

  DARK7
  Jani, denna dag har inte varit den bästa.
  Redan igår kände jag mig febrig och sjukt dålig, så jag fick tyvärr stanna hemma istället för att bege mig ut.
  Tror min kropp börjar säga ifrån att det är lite väl mycket fläng just nu!
  Imorse skulle jag gått upp tidigt för att hinna blogga innan jag skulle iväg, men min kropp vägrade. Kom tillslut upp och stack hemifrån vid 09.30 .. och de ångrar jag lite nu.
  Känner mig som en påse skit.
  Därför har jag inte heller bloggat förens nu. Hoppas att ni förstår!
  Nu ska jag krypa ner i mjukisar framför the simpsons <3 Vi hörs lite senare!

  Well, tis day hasn’t been the best day.
  I started to feel bad yesterday aldready with fever, so I stayed home instead of going out.
  I think my body tells me to chill abit. Ive been traveling and doing stuff so much lately.
  I was supposed to go up early today to have the time to blog before I had to go, but my body just didn’t obey me. So I went away at 09.30 and just got back.. and I have to say that i think I should have stayed home.
  I feel like crap.
  And that’s why I haven’t blogged before now. I hope you understand!
  Im gonna grawl into bed and watch the simpsons.
  Talk to you later!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “wildside”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Love it!

   Elisa – My Fantabulous World

   Reply
  • I hope you’re feeling better (:

   The photo is amazing!

   Love, Maria
   http://www.marieroget.com

   Reply
  • snyggggg

   Reply
  • ser jätte snyggt ut! <3

   Reply
  • Grymt snygg bild, hoppas att du känner dig bättre snart <3

   Reply
  • Krya på dig fina du!

   Reply
  • heey :) I heard you’re going to be in Vienna tomorrow :) are you also going to do a reader meet up there? would be amazing! Hope you already feel better.

   Best wishes,
   Selina

   http://www.blackmixedblood.com

   Reply
  • beautiful capture!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • oh så otroligt snygg! oh avd underbart!

   //paulinasuonvieri.blogg.se

   Reply
  • Krya på dig !

   Reply
  • I hope you are getting better soon! :(

   Reply
  • Jag menar verkligen inget illa med den här kommentaren, jag vill dig bara väl. Men det är väl självklart att man blir sjuk om man klär sig i kjol när det är 2 grader ute? Immunförsvaret fungerar inte som det ska när kroppen blir nerkyld.
   Jag köper att det inte är lika kul att klä sig när det är kallt, men är det kul att vara sjuk så ofta som du blir?
   Ta hand om dig <3

   Reply
  • svar: Precis som jag svarade på en kommentar på det outfitinlägget – jag var jättevarm! Jag mådde först och främst redan dåligt när dom bilderna togs och som jag skrev innan så hade jag tjocka strumpor hela vägen i stövlarna plus “hipster” shorts under kjolen, långärmat under tjocktröjan samt att den jackan är supervarm. Så jag frös inte alls! Jag blir sjuk för att jag alltid varit ett öron/hals-barn och har ganska dålig immunförsvar. Men tack för omtanken :) <3

   Reply
  • ANGELICAAAA! Titta på Tyras blogg och se hur det kan bli om man rammar in i väggen. Nu vet jag inte om det är något sånt på gång (hoppas inte), men snälla rara, lyssna på kroppen och kör inte på för hårt för det är inte värt att aldrig mer kunna jobba i samma normala tempo, efter man gått in i väggen! Jag tänker mest på att du varit sjuk så många gånger på så kort tid, det är ett tecken att du bör ta det lugnt. Så vila, vila <3 Kram!

   Reply
  • Svar: Jag lovar att det inte är “gå in i väggen” symptomen jag har – eller jag känner inte så iallafall! Jag vet att jag kan tacka nej till saker om jag inte känner att jag orkar/har tid/ eller vill. Jag brukar bli mer nedstämd/trött och lättare hängig på hösten och vintern, så jag är van vid att jag blir såhär. Men stort tack för din omtanke iallafall :) <3 Jag lovar att jag ska vila! Kram

   Reply
  • Fyfan va jobbigt det måste vara att bli sjuk så mycket. Själv blir jag aldrig sjuk, men när jag väl blir det så blir jag typ döende haha ;D Lite drama queen här! Är du allergisk mot pollen eller liknande? Isåfall du inte är allergisk så skulle jag rekommendera dig att dricka kang jang varje vår och höst, då ska du få se på underverk :) Krya på dig nu söta du!

   Reply
  • Hoppas du blir bättre snart! :)

   Reply
  • Vet inte om du eller Linda Hallberg vet om det men ni är med på en bild på Kylie Jenners tumblr. http://kalifornia-klasss.tumblr.com/ (mer exakt här: http://kalifornia-klasss.tumblr.com/post/67737315468 )

   Kraam :-)

   Reply
  • Relax and Get well soon! Love this photo so much!

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/

   Reply