Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:01 | November 25, 2013

  Bye Vienna!

  wien1wien2
  Sneak Peek

  Nu säger vi hejdå till Wien och drar hem till Sverige! Jag kommer flyga från Wien till Frankfurt och därifrån till Sverige så är hemma runt 01.00 inatt.. Så jag hoppas på att kanske kunna blogga från Frankfurts flygplats :)

  So now we say goodbye to Vienna and go back to Sweden! Im gonna fly from Vienna to Frankfurt and then from there to Sweden, so im gonna be home at 01.00 tonight.. So I  hope to be able to blog from Frankfurt airport :)


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Bye Vienna!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här