Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | November 28, 2013

GoXplore : Zimbabwe video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PtIitDCq28Y[/youtube]
Film from our trip & volontueer work in Zimbabwe

Vi kör en liten throwback thursday video :)
Som vissa av er kommer ihåg så reste ju jag till Zimbabwe för ca 1 år sen och volontärjobbade.
Nu har vi klippt ihop en film till GoXplore ( resebyrån vi åkte med ) som han spelade in under tiden vi var där.

Kan avslöja nu att jag och Maja drar iväg på nya äventyr med dom redan i februari! Varför jag väljer att åka med dom igen är för att jag kände mig väldigt omhändertagen under hela tiden – allt ifrån bokning, när vi var där, tills efter vi kommit hem! Kan starkt rekomendera dom om man är sugen på att volontärjobba med olika projekt i världen :)

A little throwback thursday video :)
As some of you know,  I travelled to Zimbabwe 1 year ago and volontueerworked.
We have now done a video that he made for GoXplore ( the once we where travelling with ) that he filmed when we were there.

I can tell you now that Maja and I are going on an adventure in february again! Why I choose to travel with Goxplore again is because I always felt safe with them with booking, during our stay and also when we got back home. So I can strongly recomend goxplore if you want to work as a volontueer in the world :)


23 kommentarer23 kommentarer om “GoXplore : Zimbabwe video”

  OMGosh look how close you were to the lions! the cubs are sooo cute! i would love to do something like this i will check out goxplore! love from london xx

  Reply

  Alltså så himla fint ~ jag smälter. Vilken fantastisk och underbar människa du är!

  Reply

  åh vi,ken häftig video, det måste ha varit en helt otrolig upplevelse!

  Reply

  Är jätte intresserad av volontärjobb och skulle gärna göra en liknande resa som du har gjort! Hur mycket kostade din resa? :) sjukt tacksam för svar!

  Reply

  Svar: Vad kul! Det är verkligen helt underbart – bland det bästa jag gjort i livet! Allt beror på hur länge man är borta, vart man åker och vilket projekt du väljer :) du kan gå in på http://goxplore.se för att kolla mer! Kram

  Reply

  Åh! Det är PRECIS vad jag vill göra när jag tagit studenten.. Sådan härlig upplevelse.

  Undrar bara, hur var det att vara i Zimbabwe? Min pappa avråder mig från att åka just dit, på grund av den sittande regeringen och deras inställning mot vita.. Kan du säga något där, om du upplevde något slags rädsla kring sådana saker? Lämnade ni stället ni var på ofta/bra säkerhet m.m. Skulle uppskatta det så mycket :)

  Reply

  Vilken fin video! Jag har också varit på samma ställe och gjort volontärjobb, fast jag var där i juni i år. Är det the S’s ni var ute och går med? När jag var där var de för gamla att vara ute och gå med och de var väldigt stora! vi gick med the T’s istället. Helt underbart ställe och så mysiga människor.

  Reply

  svar: kul att du gillade den :) Åh var du? fett! vi var både ute med the S’s (Sengwa and Savuti ) och the T’s ( Thulie and Thembile ) under den tiden :) Så sjukt underbara personer och vilken upplevelse! Kram

  Reply

  Åh vilken fantastisk film! Ser så jäkla häftigt ut!

  Reply

  fasiken vad sugen jag blev nu på att göra något liknande! snacka om ett minne för livet att ha gått så nära ett lejon hehe!

  Reply

  Hej Angelica!
  Jag har lite frågor som jag hoppas att du kan besvara :) Jag och en kompis är väldigt inne på att göra en sån här resa nu till sommaren eller nästa sommar men vi undrar hur det funkar med mat och boende? Och jag har hört att man kan vara tvungen att “slakta” djur och ge dem till lejonen, är det sant?
  Jag undrar även vart i ditt arkiv man kan hitta när du var där, skulle gärna vilja titta på dina inlägg därifrån!
  Jag är så inspirerad utav din resa! Tack på förhand, kram :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här