Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:31 | December 4, 2013

  Favorite one?

  outfits1outfit2
  And here we go again! Vet inte hur länge jag kört detta “FAV” inlägg :) Men väldigt länge iallafall! Kollade tillbaka och vet att jag gjort det enda sedan jag började med min blogg – därför kan jag inte sluta med det heller.  Jag tycker dessutom att det är svinkul att samla alla outfits man haft senaste tiden i ett kollage så man får en översikt hur man faktist klätt sig den senaste tiden. Hoppas ni fortfarande gillar de och in te tröttnat :)
  Så – vilken outfit är eran favorit?

  And here we go again! I don’t know how long I’ve done this “FAV” post :) But I know it’s been for a very long time! A looked back in my archive and I think I’ve done it since I started blogging, and that’s why I can’t stop doing them. I also like to see what I have worn recently . I hope you still like this kinda post :)
  So – which one is your favorite?


  53 kommentarer  53 kommentarer om “Favorite one?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här