Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:31 | December 8, 2013

  Flightmode

  random1random14random5random19random4random11random12random20random17random8random6random10
  Everyday randoms

  Ja ni gott folk, här sitter vi på flygplatsen och väntar på att få gå på flyget. Som vanligt så är flyget med British Airways försenat..
  Har rest med dom fem gånger och utav dessa fem gånger har deras flyg varit försenat fyra gånger och den femte gången helt inställt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta! Hur kan det vara såhär varenda gång? fattar inte. Förstår att flyg kan vara försenade osv – men ALLA gånger?
  Kommer vara väldigt skeptisk till att flyga med dom igen..
  Aja, vi försöker fördriva tiden med att kolla julkalendern! Vi hade massor inplanerat idag så jag hoppas vi hinner till London skapligt iallafall. Dagens outfit kan ju slänga sig i väggen eftersom de troligtvis kommer vara mörkt! Då får  jag köra en dubbel imorgon istället som kompensation till er :)
  Håller tummarna för att vi ens hinner fram till Jingle bell ball som vi ska på ikväll.. kommer vara bitter i ett år annars. Lady Gaga, Katy Perry , John Newman osv uppträder ju..
  Håll tummarna för oss!

  Well, here we are, sitting here at the airport waiting to get onboard on the flight. It’s delayed as usual when Im flying with British Airways..
  I’ve travelled with them five times and out of five times, it’s been delayed four and cancelled the fifth time. I don’t know if I want to laugh or cry at the moment! How can it be like this all the time? OK, I understand if it’s delayed sometimes – but EVERYTIME?
  I don’t know if I will fly with them again..
  Anyway, we are trying to keep ourselves busy by watching the christmas show! We had alot planned for today and I don’t think I will be able to take photos of todays outfit either, cause it will probably be dark when we get there. I will take two tomorrow instead to make it up to you :)
  We keep our fingers crossed that we won’t miss the Jingle Bell Ball tonight.. then I will be angry for a year. Lady Gaga, Katy Perry, John newman and so on are performing.. Keep your fingers crossed for us!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Flightmode”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här