Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:49 | December 10, 2013

  Big Ben & London Bridge

  BEN10BEN12ben9 (2)BEN11
  /Dungarees from Forever21/Shoes from Topshop/Bag from Zara/Hat from H&M/Jacket from Zara/ Tshirt from Gina Tricot/Shades from Ray Ban/

  Gissa hur glad jag blev när London bjöd på 10 grader och sol? VÄLDIGT! I Sverige har det regnat hela dagen idag och det suger, haha ( lär ju iofs regna mer i England än i Sverige, men det blir så jäääkla kallt i Sverige! Minus 25 är ju inte så lockande.. ).
  Fick en fråga om varför jag inte flyttar utomlands eftersom jag hatar vädret så mycket nu – och de undrar jag med! Det är ju dock inte så lätt att bara släppa allt här hemma och dra pg.a familj,vänner, jobb med bloggen osv. Men vem vet om framtiden? Australien kanske?
  Har någon av er där ute lämnat Sverige för varmare breddgrader att bosätta sig på? Berätta!

  Guess how happy I was when it was 10 degrees and sun in London ? ALOT! Sweden offers rain all day and it sucks, haha ( I know it rains more i England than in Sweden, but it gets soooo cold in Sweden during the winter. Sometimes it’s minus 25.. and that’s not so appealing ).
  I got a question why I don’t move from Sweden and go to live somewhere warm instead – yeah, I wonder the same thing. But yes, I think it’s easier said than done beacuse of family, friends and also projects with my blog. But who know about the future, right? Australia maybe?
  Have any of you from Sweden moved away from here to warmer places ? tell me!


  55 kommentarer  55 kommentarer om “Big Ben & London Bridge”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh vilka fina bilder!

   Reply
  • nice look! love it!
   http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/12/panters-on-my-shirt-and-faux-fur-coat.html

   Reply
  • Beautiful photos and great outfit!!
   xx

   http://www.bohemianjourneys.blogspot.com

   Reply
  • great look!!

   XOXO Sandl

   Follow me via Bloglovin! -> https://www.bloglovin.com/blog/11326217/prizmah-fashion-blog
   http://www.prizmahfashion.blogspot.com
   https://www.facebook.com/prizmahfashionblog

   Reply
  • you are so so so damn pretty!! thank you for sharing these lovely pictures :) funny that you’re talking about moving out from sweden, i actually dream of moving TO sweden haha ;)

   have a lovely evening!

   xo tiphaine
   http://www.tiphainesdiary.com

   Reply
  • Har inte flyttat ännu men drömmer om att bosätta mig någon annanstans i några år iaf. Just nu lutar det åt Australien men Japan eller England skulle inte sitta fel det heller ;)

   Reply
  • adorable!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Fin du är! Och jag saknar London SÅ!

   http://josefindysenius.com

   Reply
  • Åh vad underbart det ser ut :D! Vill också till London!!

   Reply
  • Har bott i London i snart tre år nu pga studier och tar examen i Maj så blir att man åker tillbaka till “Blötteborg” till våren igen. Ångesten kryper sig sakta fram!

   Snygg btw!

   Reply
  • But I heard Sweden is such an amazing and beautiful city! We can trade for a while from Sweden to Amsterdam? ;-)

   xxx Linsey from POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Sweden is a country, not a city ;)

   Reply
  • Förstår exakt hur du känner dig! London är absolut min favoritstad. Tog faktist själv mitt pick och pack i höstas och flyttade ner till Belgien för att gå gymnasiet till slut. Bästa beslutet jag någonsin gjort! Puss och kram, du är grym

   Reply
  • Så snygg du är!

   Reply
  • I live in the Netherlands but it’s always so rainy (spring, summer, fall AND winter -_-) and I dream to someday live in a nice warm place where it doesn’t rain to often. But yea, got the same problems as you have :P Family, friends, work.. I can’t just leave everything behind!

   http://skinnyminisakurina.blogspot.nl

   Reply
  • Beautiful photos! So inspiring and pro! :)

   ANDREA VYTLACILOVA blog

   Reply
  • Jag bor i Florida just nu och ska vara här i ett år! Sjukt skoj men ändå rätt jobbigt då man kommer hit och inte känner någon. Men tycker absolut att det är värt! :)

   Reply
  • Great look like always, love your sunnies!
   http://www.itsaboutla.fr/

   Reply
  • Jag bor för närvarande i norra Italien, där det inte är så himla varmt för tillfället. Däremot kommer ju solen fram oftare, så har fortfarande en del fräknar :)

   Reply
  • absolutely stunning! amazing look, and the backdrop is phenom! you’re very luckY! Heart of Chic

   Reply
  • Snygg outfit

   Reply
  • Jag bor just nu i London, alltså det är helt fantastit! 2 h men till sverige så det är lätt att komma tillbaka och hälsa på alla men ändå ett helt annat klimat på ett sätt. Alltså det är ju inte alls lika kallt. Det finns ju så mycket mer här, på alla sätt. Inte bara jobb möjligtheter. Du som (världens BÄSTA) mode bloggar måste ju älska shoppingen och priserna är rätt mycket bättre här än i sverige. Men sen s finns det så mycket att se och utforska, finns alltid något att göra. Jag älskar london OTRLOGT mycket och just nu inga planer på att flytta tillbaka till sverige efter 2,5 år här

   Reply
  • Jag har bosatt mig i belgien, jag trodde att det skulle vara samma som i Sverige men det visar sig att det är typ 10 graders skillnad. Det gör vääääldigt mycket på vintern. Det är väl samma väder som i London kan jag tänka mig ;)

   Reply
  • I love your look,kisses.
   http://www.fashionismylifebyestefania.com
   FACEBOOK
   BLOGOVIN

   Reply
  • Såå grymma bilder!

   Reply
  • Gorgeous photos!!
   Are u maybe gonna make a London guide? Or some Dinner places? :)

   /C

   Reply
  • Alltid lika skitsnygg Angie, dagens dos inspiration!! Och London är ju bara världens BÄSTA, klart du ska flytta dit -Go represent! :) Puss på dig!

   /Annie

   http://www.limitedoffers.se

   Reply
  • If you want to live somewhere warm don’t live in London! haha! xx

   Reply
  • OUCH. The weather must full on suck in Sweden if ENGLAND is sunny (sunny??? seriously??) by comparison! Gorgeous outfit! :)

   Reply
  • answer: Haha no, it’s much more rainy in England than in Sweden, but it gets very cold in Sweden in the winters – Sometimes even minus 25 . So what I mean is that I would like to move to a place that’s always warm.. like Australia or something :) But England has more rain than sweden haha.

   Reply
  • I actually found that Sweden is/was rainier during the years i lived in London, would have loved to see some photos of London bridge aswell, considering the heading, and hope you did not miss out on Buroughmarket). Thank you for a fantastic blog and all the daily insperation!!!!

   Reply
  • Jag är svensk men har typ växt upp i mellanöstern till jag var 16 pga pappas jobb, så när jag flyttade hem till sverige igen frös jag ihjäl mig varje vinter! nu bor jag i england men efter sommaren flyttar jag till dubai! sverige är finast på sommaren ;) jag dras helt enkelt till varma länder… :)
   Asfina bilder!

   Reply
  • GORGEOUS! Love those pics from London!

   Sandrine x
   http://www.iamsandrine.com

   Reply
  • Love your pics!!

   Reply
  • Jag flyttade till LA för 5 år sedan och det var det bästa jag gjort. <3 är fort kvar och startat en shoppen stylegodis.com och blir nog kvar här ett tag till! Flytta från kalla Sverige!!

   Vi på kontoret här i LA älskar din blogg!!

   Kram
   Stylegodis teamet

   Reply
  • Yes – move to Australia!

   Amazing as always x

   Reply
  • Har bott i Los Angeles i 4 ar nu och trivs sa otroligt bra. Visst saknar jag Sverige ibland men det finns bara sa mycket mer har. Forsoker aka till Sverige varje sommar for svenska somrar ar sa underbara men kan nog inte tanka mig flytta tillbaka de narmsta aren i alla fall. :)

   Reply
  • Great photos , great styling !
   Move to Australia ! Best time ever I stayed in Melbourne for 9 years, am not swedish but French and I wasn’t really planning to go there more than a year I ended 9 !
   After about Friends/Family it’s true not so easy sometimes about your blog you can do things every where !

   http://www.lejournaldedoro.com

   Reply
  • this look is just perfect! <3

   http://michalinamurawska.blogspot.com

   Reply
  • Bodde i USA ett år som utbytesstudent, bästa jag någonsin gjort!!!

   Reply
  • You look so cute with those dungarees! Excellent outfit!
   http://tendenciesfashandbeauty.wordpress.com

   Reply
  • Kul att läsa kommentarerna och se vart alla bor :D

   Reply
  • Fina bilder! Gillade “White Lace” rolig och intressant ide.
   Jag bor i USA…..i Kenai Alaska men ibland i Las Vegas.

   Reply
  • Det där är inte London Bridge. Fast du kanske var där också, men det är inte den som visas på bilderna.

   Jag bor i England, faktiskt inte så regnigt som man tror! Tror inte jag skulle palla med ett land där det är sommar året om, det är kul med omväxling. England är perfekt, det kommer ingen snö förrän i januari och sen blir det vår direkt i februari. :-)

   Reply
  • I moved from the beautiful island of Dominican Republic to Boston-USA and I have to say I have fallen in love with the seasons changing.But now when I go anywhere warm I appreciate it a lot more as the phrase goes “you don’t know what you have until is gone” and is very true. I think is hard for people who have travelled and seen a lot to feel fully happy in just one place for the rest of their life as now they know that there is so much more out there and the thought of “what would my life be like if I live in….” haunts us and so on it goes. The more you’ve seen that more you will be able to compare, and the more you compare that more you will be

   Reply
  • You look amazing! X

   http://www.jussstfashion.blogspot.nl

   Reply
  • Just do it! Du kan alltid flytta tillbaka igen :)
   Jag flyttade till Puerto Banus (Marbella) för att vad jag då ttänkte – jobba en sommar och sen åka tillbaka till Sverige.. Närmar oss fem år senare och jag har fortfarande inte flyttat tillbaka. Har bott i Puerto Banus, Gibraltar och ett år i London men är tillbaka i Gibraltar och till våren flyttar jag till Spanien och Puerto Banus igen. Visst får man hemlängtan ibland men då får man pallra sig till svensk affären och köpa något gott, skypa med familjen & så ofta som möjligt åka på besök eller ha ner dom hit. Jag älskar vädret här, visst kan det regna men att kunna gå i klänning i november är oslagbart! Kram

   Reply
  • Flyttade faktiskt till London för att plugga mode, bott här i 2½ år nu och har märkt att solen skiner betydligt mer här än i Sverige och ca 5 grader varmare, alltid något!

   Reply
  • These photo are amazing!

   http://www.blondecanvas.blogspot.co.uk

   Reply
  • Jag har flyttat ner till Muscat (huvudstaden i Oman) för 2mån sen, tsm med min nu faktiskt man :-) vi gifte oss i Italien för 4månader sen.
   Det är väldigt annorlunda kultur här. Men vi är här för att arbeta oss in på projektmarknaden, de bygs otroligt mkt nya villor och lgh komplex och hotell här nu. Du kan läsa mer på min nystartade Bogg http://www.louisekolflaath.devote.se

   Reply
  • Och så måste jag säga att du har en så fin och inspirerande blogg och You look stunning!

   Reply
  • such lovely hair :)

   Reply
  • Hola!
   Jag är sedan ett par månader bosatt i Queensland, Australien – och jag ÄLSKAR DET! Flyttade hit med min pojkvän men efter det tog slut har jag själv varit tvungen att anstränga mig mer för att träffa nytt folk och trust me, det är inte svårt alls :) visst saknar jag familjen och alla vänner hemma, men att bo här just nu slår att sitta hemma i kylan haha… Innan har jag även flyttat till London själv för att jobba och även det var en fantastisk upplevelse! Stannade ett år och uppskattade varje minut. Man måste våga bryta sig loss för att lära känna sig själv bättre och få nya upplevelser. Jag ångrar ingenting en sekund, alla bra stunder överväger de med hemlängtan! :)

   Reply
  • Jag flyttade till LA för ett år sedan för studier. På ett år har jag fått ett jobb – och förhoppningsvis en framtida karriär inom det jag vill göra. Hårt jobb och stress ligger bakom – men ack så värt det! Saknar jag Sverige? OH JA. Målet är därför att jobba hårt och kunna spendera somrarna hemma, men åtminstone slippa vintrarna. Du verkar hata vintern. Det gjorde jag med, och aldrig någonsin planerar jag spendera en hel vinter hemma igen – nu när man vet hur varmt man KAN ha det på vintern haha. Du får höra av dig om du tar steget och kommer över! :) Tack för Sveriges bästa blogg!! Du är riktigt inspirerande.

   Reply
  • så fint

   http://yasminmeree.blog.com

   Reply