Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:58 | December 12, 2013

  Cup of tea

  hej4hej1hej3hej2Photo by Linn Hansson

  Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag för fina Maxinne som fyller 25 vid tolvslaget! Middag och vin med massa trevliga tjejer. Har precis svirat om – kameran följer med såklart :) Så bilder från kvällen kommer!
  Har tagit på mig ett par bruna byxor ikväll – ett par som jag köpte på H&M’s rea för två och ett halvt år sedan men aldrig använt förens nu. Fattar inte varför, dom är ju assnygga! La upp en bild på instagram men ska försöka få till en bättre ikväll till bloggen :)
  Hoppas att ni får en fin torsdagskväll <3

  Im going to Maxinnes birthdaydinner tonight cause she is turning 25 tonight! Dinner, wine and nice girls. I have just got dressed – I will bring my camera ofc :) So im gonna take alot of pictures tonight!
  Im wearing a pair of brown pants that I bought at H&M’s sale for over two and a half years ago but never used before now. I don’t know why I haven’t used them until now cause they are amazing! I posted a pic on instagram on my look but Im gonna try to take pictures of it tonight so I can show you a better look at it here on my blog :) I hope you will have a nice thursdaynight <3


  47 kommentarer  47 kommentarer om “Cup of tea”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här