Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | December 12, 2013

  GM1

  PANASONIC4panasonic5
  New party camera, Lumix GM1

  ( If you want you can read more about the camera HERE )

  Jag har gått och blivit med ny kamera! Kände att jag verkligen behövde en bra “mini-systemkamera” att ta med sig när man ska ut och partaja eller på event, när man inte orkar ta med sig sin stora och klumpiga systemkamera. Hade hört väldigt gott om denna från Panasonic – så då fick det bli den! och jag måste säga att jag är svinnöjd!
  Den har en inbyggd liten söt blixt, har vissa inställningar som en vanlig systemkamera har ( man kan t.ex ändra skärpedjup, slutartid och göra ljusslingor i bilden ) och dessutom så är den förbannat snygg. Lite retro-känsla typ! Tummen upp :)

  I have bought myself a new camera! I felt that I had to have a “mini SRL” to bring with me when I go out or go to events, and don’t wanna bring my big SRL. I have heard so much good stuff about this one from Panasonic and I have to say that Im very satisfied with it!
  It has a small and cute flash, some settings that a SRL has and it’s so cool with that retro-feeling of it. Thumbs up :)


  11 kommentarer  11 kommentarer om “GM1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här