Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | December 13, 2013

  D R E A M S & C H A N G E S

  AWAY2
  Inspo for my coming weeks / Collage by me

  Har browsat runt som tusan nu när det ska ske en liten förändring av mitt hår :) Har fallit extra strandhåret och kommer köra på något liknande i bilderna ovan. Lite guldbrunt/ljusbrunt , vågigt och strandhår på samma gång = REN MAGI. Kunde inte låta bli att svepas med i att vi dessutom åker till Jamaica i två veckor i Januari.. längtar så jag svimmar typ.

  I have been browsing around the internet to check out some inspo for my hair :) I have fallen for the beach hair and Im gonna do something like in the pictures. Goldenbrown/lightbrown, wavy and beachhair a the same time = PURE MAGICK. I couldn’t help to sweep away that we are going to Jamica for two weeks in January.. I can’t wait.


  9 kommentarer  9 kommentarer om “D R E A M S & C H A N G E S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här