Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | December 15, 2013

  SUNDAY MODE

  VOTE3
  Jag är så döööd! Har sovit i två timmar nu och vill bara sova meeer, haha.
  Hatar att vara bakis – därför går jag sällan ut och festar och dricker typ aldrig. Det märks att man blivit gammal haha.
  Ikväll blir det lugnt så vi ska nog bara kolla film och slappa. Imorgon är det en ny vecka med massor av skoj och jobb!

  PS. Vill för en sista gång påminna er om STYLIGHT blog awards idag och halva dagen imorgon är sista chansen att rösta :) Jag skulle som sagt bli så glad om ni ville rösta på mig HÄR. Dom tre med flest röster i vardera kategori går nämligen vidare och får åka till Berlin – skulle vara en ära <3

  Im soo dead! I’ve slept for over two hours and I just want to sleep more, haha.
  I hate being hungover and that’s why I  never go out anymore or almost never drink. I can tell that Im older, haha. Tonight we are gonna relax and just watch a movie. Tomorrow a new week begins with fun stuff and work!

  PS. I want , for the last time, remind you about the STYLIGHT blog awards that today and the half day tomorrow is the last day to vote :) I would as i’ve said be so honored if you wanted to vore for me HERE. The three persons with the most votes in each catagory will go through and also travel to Berlin , that would be awesome <3


  17 kommentarer  17 kommentarer om “SUNDAY MODE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här