Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:25 | December 19, 2013

  Dress up in purple.

  graf7graf8pur1graf9
  Edit by me
  /Suit from Gina Tricot/Shirt from Zara/Watch from Michael Kors/Jacket from H&M/Shoes from Romwe/Bag from Zara/

  Ja, lite halvkassa och tråkiga bilder.. vad ska man göra när vädret är så grått och dött?
  Just nu är jag hemma men ska snart iväg igen :) ikväll ska jag sedan packa inför min vecka i Linköping! Ska bli både skönt och roligt att komma hem. Har inte varit hemma-hemma på riktigt länge. Ska ni hem till era hemstäder ( ni som flyttat ) över jul?
  Min jul blir inte riktigt som planerad, men jag är så glad och tacksam över att faktist ha en familj att komma hem till. Det finns många därute som varken har ett hem eller en familj att komma hem till – vilket jag tycker att ALLA ska ha rätt till att få!
  Tanken var att vi skulle ha jobbat i ett soppkök på Julafton ( jag och Marcus ) och ge mat till hemlösa. Tyvärr så jobbar Marcus på Julafton vilket ledde till att jag isånnafall skulle fått göra det själv, vilket såklart hade varit lite tråkigt. Förhoppningsvis nästa år! Det är något jag hemskt gärna vill göra.
  Vi ska fira hos min morfar detta år – utan julklappar. Vilket jag finner helt underbart! För julen handlar inte om julklappar. Utan om att få umgås med sina nära och kära! det är det absolut viktigaste.
  Ser fram emot julafton väldigt mycket nu :)

  Yes,pretty bad and boring pictures .. what to do when the weather is so gray and dead ?
  Right now I’m at home but I will soon set off again :) tonight I will pack for my week in Linköping! It will be both comfortable and enjoyable to come home. Have’t been home in a really long time . Are you going back to your hometown ( as you moved from ) over Christmas ?
  My Christmas will not be quite as planned , but I am so happy and grateful that I actually have a family to come home to. There are many out there who doesn’t have a home or a family to come home to – which I think EVERYONE should have the right to do!
  The idea was that we would have been working in a soup kitchen on Christmas Eve ( Marcus and I ) and give food to the homeless. Unfortunately, Marcus is working on Christmas Eve , which led to that I would’ve had to do it myself , which had of course been a little boring. Hopefully next year! It’s something I really want to do.
  We’ll celebrate with my grandfather this year – without presents. Which I find absolutely wonderful! Cause Christmas is not about presents. It’s about getting to hang out with your loved ones ! That’s the most important thing. Looking forward to Christmas very much :)


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Dress up in purple.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här