Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:25 | December 22, 2013

  SKINCARE

  dermalogica1
  Dermalogica
  ( I always order them from HERE )

  Jag får titt som tätt frågor om hur jag tar hand om min hy och vad för slags produkter jag använder.
  Jag har under alla dessa år bytt hit och dit, kört på det jag haft hemma och hoppat från märke till märke rätt mycket. Men för ca 2,5 månad sen så bestämde jag mig för att bestämma mig för att använda ETT märke – istället för att blanda och byta hela tiden.
  Jag testade dermalogica för första gången för ca 2,5 år sedan och föll redan då som en fura för produkterna. Nackdelen var att jag tyckte att de var en aning dyrt..
  MEN nu bestämde jag mig för att iallafall köra på det ( eftersom det helt seriöst är dom bästa produkterna jag använt ) och jäklar vad jag älskar dermalogica! Det är värt varenda krona!
  Jag tycker personligen att det är värt att lägga en extraslant på att faktist använda BRA grejer istället för att komma undan billigt ( sen finns det ju självklart billiga och bra budgetmärken som funkar alldeles utmärkt på vissa ) – men för mig så har jag aldrig testat något bättre än detta :)

  Så varje morgon tvättar jag ansiktet med Ultracalming cleanser just för att jag har en rätt så känslig hy i ansiktet.
  Efter det använder jag ultracalming serum cocentrate följt av skin smoothing cream och ultrasmoothing eye serum. Jag kan ibland skrubba huden med daily microfoliant och även applicera Barrier repair.
  Så detta gör jag varje kväll! På morgonen tvättar jag ansiktet med vanligt vatten och sen applicerar jag min skin smoothing cream innan jag lägger på min makeup :)
  Så det är så min morgon/kvällsrutin ser ut och vilka produkter jag använder!
  Någon utav er som också använder dermalogica eller några andra produkter som ni älskar?

  I often get questions about how I take care of my skin and what kind of products I use.
  I have all these years changed here and there, used what I had at home and jumped from brand to brand a lot. But for about 2.5 months ago I decided to make up my mind to use ONE brand – instead of mixing and changing all the time.
  I tested dermalogica for the first time for about 2.5 years ago and fell even then like a statue for the products. The downside was that I felt they were a little expensive ..
  BUT now I decided to atleast try it (because it’s seriously the best products I’ve used ), and damn I love dermalogica ! It’s worth every penny !
  I personally think it’s worth spending a little extra on that and use the GOOD stuff instead of getting away cheap ( there’s absolutely good cheap and budget brand that works just fine on some) – but for me , I’ve never tried anything better than this :)

  So every morning I wash my face with cleanser UltraCalming just because I have a pretty sensitive skin in the face.
  After that , I use UltraCalming serum cocentrate followed by skin smoothing cream and ultrasmoothing eye serum. I can sometimes use daily microfoliant and also apply Barrier repair .
  So I do this every night! In the morning I wash my face with plain water and then I apply my skin smoothing cream before I put on my makeup :)
  So that’s how my morning / night routine looks like and what products I use !
  Someone of you who are also using dermalogica or any other products that you love ?


  25 kommentarer  26 kommentarer om “SKINCARE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag är hemsk. Jag sover med mitt smink på, är jag extra lat så sminkar jag bara över basen dagen efter haha. När jag väl tvättar ansiktet använder jag mig av Neutrogena ;)

   Reply
  • Hur mycket kostar allt du har på bilden ungefär? :)

   Reply
  • Jag har i alla år haft problem med min hy. Finnar , torr hud samt känslig hud.
   Har testat produkter för säkert flera tusen under hela min “ungdom”. Till slut bestämde jag mig för att köpa Dermalogica Clean bar och Mene&Moy’s endless moisturizer. Och detta har jag kört på i ca 1½-2år och min hy har aldrig varit finare! Konstigt nog har detta funkat helt otroligt bra och detta använder jag bara på kvällen innan jag ska gå och lägga mig :)
   Hudkrämen kostar 999 kronor (väldigt dyrt, jag vet) men håller i kanske 3 månader för mig så det är så värt varenda krona! Och tvålen kostar 249 kronor (även den håller i typ evigheter). Men jag är så lycklig som äntligen hittat något som passar! Enklast verkar vara bäst för min hud :)

   Reply
  • Kanske man skulle testa! Behöver också börja ta hand om hyn lite bättre faktiskt haha

   Reply
  • har testat dermalogica, men för mig funkar det inget vidare bra. använder mig av Neutrogenas produker, hittills dem absolut bästa produkterna jag nånsin testat!

   Reply
  • Tidigare använde jag Kerstin Florians produkter, riktigt bra! Men nu använder jag bara Nuskins produkter. Allt från ansiktsvård till smink. Bästa någonsin :)

   Reply
  • Jag har psoriasis, en liten släng ac rosacea och även extremt känslig hud, jag reagerar på minsta förändring i temperatur, luftfuktighet och nya miljöer. Min hy är helt enkelt ett mysterium för min hudläkare och hon har bara sagt att jag får acceptera min hud som den är och lära känna den. Efter många tusenkronor har jag kommit fram till att Dermalogica är det enda märket jag tål när det kommer till krämer. Ett fantastiskt märke, vist det är aningens dyrt men jag vet inte vad jag hade gjort utan deras produkter.

   Reply
  • Nice! <3

   Reply
  • Dermalogica är ju såå bra men såå dyrt. Synd heheh

   Reply
  • Älskar absolut älskar dermalogica, kör bara på det sen jag upptäckte det ett år tillbaka

   Reply
  • Jag fick med ett litet dermatologica kit när jag började premumerera på ELLE, det var som små smakprov men jag har kvar mycket efter flera månader och jag snålar inte när jag använder heller! Använder bara när jag duschar dock för då är det så lätt att skölja bort allt.

   Reply
  • Jag använder också dermalogica och är verkligen supernöjd! Rekommenderar alla att prova detta märke. Produkterna är även väldigt dryga, har haft mina produkter i ca 6 mån och än är det inte slut! Definitivt värt pengarna!

   Reply
  • This is why your skin looks wonderful…

   http://fashmongers.wordpress.com

   Reply
  • Jag använder endast organiska produkter från lush, de har super kvalité utan att vara överprisade, hett tips! :)

   Reply
  • Jag har beställt Dermalogica på lookFantastic.com, de är billigare där, ingen tull och ingen frakt tror jag + det brukar stå olika rabatter på sidan som man skriver in när man beställer.

   Reply
  • Jeg sverger til Ren og Maya Water

   Reply
  • Jag brukade ha en helt galen problemhy med nya finnar varje dag, men sedan 5 månader tillbaka har jag provat acne.org’s “The Regimen”. Det innebär att man varje morgon och kväll först tvättar ansiktet snabbt (10 sekunder max) med en valfri cleanser (jag använder en mild från Apoteket), väntar 10 minuter, lägger på benzyol peroxid (som är själva medlet som verkar mot orenheter och finnar, finns också att köpa på Apoteket), väntar 10 minuter till, och sedan lägger på valfri mild ansiktskräm.

   Utan att överdriva har ALLA mina finnar försvunnit, det är bara mina ärr som är kvar, men även dom bleknar för varje dag som går. Jag vill bara springa runt och tipsa hela världen om detta haha, men nu skriver jag då här i alla fall! Jag hade provat så himla många olika aknemedel och krämer yadayada, som funkade i typ 2 veckor, men sen gjorde så att allt blev värre igen. Hoppas jag hjälper någon stackare nu i alla fall, läs mer här http://www.acne.org/regimen.html

   Ni kan också youtuba “The Regimen” och hitta tusentals med recensioner, detta verkar nämligen funka på precis alla!

   Reply
  • Jag använde dermalogica förut, men det passade inte riktigt min hud.. Använder nu märket REN och det är superbra! :)

   Reply
  • Det er meget billigere herinde https://www.beautyflash.co.uk :-)

   Reply
  • Till alla er som har problemhy kan jag varmt rekommendera Exuviance. Använder hela serien rengöring(Purifying Cleansing gel), ansiktsvatten(Moisture Balance Toner), serum(Vespera Bionic Serum), ögonkräm(Hydrating Eye Complex), mask(Rejuvenating Treatment Masque) spot treatment(Blemish Treatment Gel)och nattkräm(Evening Restorative Complex) och dagkräm(Essential Daily Defense Fluid spf 15).

   Reply
  • Emma.S Wiklund, hennes produkter är helt magiska och inte heller särskilt dyra. Jag totalt älskar hela hennes koncept. Hon avslutar alltid med andra tips som hjälper dig att se fantastisk ut som till exempel: have fun, workout and Some time of!
   Btw. Så tycker jag att du är så fin både på utsidan och insidan!

   Reply
  • Jag använder också Demalogica! Älskar deras Multi-active toner, det är typ som en facemist. Den är super bra :)

   Reply
  • Är helt säker på att både du och din hud skulle må ännu mycket bättre om du använde naturliga, organiska produkter. Anne-Marie Börlind, Lush, Suki och Weleda är några jag provat på, kör med Anne-Marie Börlind nu. Alla helt naturliga och i olika prisklasser och de är superbra! :) ♡

   Reply
  • Mary Kay enbart. Skulle aldrig ta något annat på mitt ansikte. Världens bästa produkter. Produkterna är så dryga också vilket gör att dem inte alls blir dyra. Är faktiskt billigare än när jag använde något budgetmärke. Fick ju ta jättemycket för att det skulle hjälpa… Kan varmt rekommendera alltså :)

   Reply
  • Angelica! Tänk också på att bara vatten torkar ut huden. Använd din rengöring på morgonen också.

   Reply