Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:53 | December 27, 2013

  Fifthy shades of brown

  brown7BROWN11
  Sneak Peek

  En tjuvkik på hur jag sett ut idag :) ligger nerbäddad i soffan och kollar på tv.  Inte många knop dvs.. Ikväll får vi se vad vi hittar på. Har kommit in i någon “måste-göra-något” fas och vill inte sitta still. En kombo mellan slöa juldagar och för mycket jobbigt i min hjärna tror jag.

  A sneak peek on how I looked like today :) Im laying in bed watching tv. Not much is happing.. I will see how my night will end. I have a phase right now wher I want to to dtuff all the time and “dont-want-to-sit-still ” . I think it’s a combo of to much lazyness during christmas and to much bad stuff on my mind.


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Fifthy shades of brown”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här