Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:09 | December 27, 2013

  I LOVE TO TRAVEL

  travel1travelafrica
  Zimbabwe.Började året med en utav dom mest givande och fantastiska resor jag varit på! volontärjobbade  i Zimbabwe / Zambia med lejon och på ett barnhem.
  Bokade via bästa GoXplore som jag och Maja ska resa med igen nu i Februari!

  travel
  Costa Rica. Drog sedan med surfakademin till Costa Rica och surfade gärnet i två veckor!
  Rena paradiset. Håller tummarna för att åka dit igen i år!

  travellondon3
  London. Brun och bränd så åkte jag direkt till London för att göra en fotografering med massa fina internationella bloggare för My Wardrobe. SÅ HIMLA KUL!

  travelbarcelona
  Barcelona. Maja och jag drog på en weekend till underbara Barcelona! Vi shoppade, fotade, åt glass, drack bärs mitt på dagen och bara “va” . En välbehövlig resa :)

  travelberlin
  Berlin. I Maj så höll Zalando ett event vid namn ” Summer House” i ett magiskt slott utanför Berlin. Dom bjöd ner massa härliga bloggare och bjöd på massa skoj och god mat! en riktigt rolig resa!

  travelusa
  Los angeles, Las Vegas, Phoenix, Williams, San Fransisco, New York. Åkte på en utav de sjukaste resorna jag gjort ( och dessutom ska få göra om! )  – roadtrip genom USA. Fetaste någonsin!

  travelportugal
  Portugal. Solsemester! Vi hyrde ett hus och flydde till vita stränder, turkost vatten, sol och värme – till Portugal! En lugn och skön semester.

  travelnyc
  New York. Modeveckorna kickade igång! Första stopped var bästa staden på JORDEN – New York! I love NYC.

  travellondon2
  London. Nästa stopp på våran modevecka-turnée blev London! Här var det modevecka, event med Björn Borg och ett samarbete med Topshop som väntade :)

  travelamsterdam
  Amsterdam. Åkte tillsammans med härligaste gänget och bästa MTV till EMA’s ! Sjukt fet resa!! Hade så jäkla kul!

  travelfinland
  Finland. Andreas och jag blev inbjudna av fantastiska Indiedays till Finland för att dela ut pris på deras Blog Awards! Är så glad och tacksam för att jag fick träffa så mycket fina bloggare och läsare – så mycket kärlek till er.

  travelwien
  Vienna. Min och Andreas lilla “europaturnée” fortsatte – till Wien. Vi blev nerbjudna av märket ANNA och blev väl omhändertagna. Stort tack fina ni!

  travellondon1
  London. Och så blev det London för tredje gången! Denna gång åkte jag och Marcus för att se på Jingle Bell ball :) Universal bjöd med oss och det gjorde mig så sjukt glad! Är så tacksam.

  WOW! Det har blivit en heeel deeel resande detta år och JAG ÄLSKAR DET! Utöver mode så är att resa det absolut roligaste och bästa som finns. Kanske borde omvandla detta till en modeblogg/reseblogg hehehehe ? :) Nja, men man kan nästan tro det. Jag satsar på att 2014 ska bli lika rolig och fylld med resor som 2013!!
  Första stopp: JAMAICA!!!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “I LOVE TO TRAVEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här