Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:11 | December 28, 2013

  PINK DREAMS

  NS5A9078(1)PINK4
  Listening to THIS song.

  Haft en riktig hemmadag idag. Lyssnat på min favorit Lorde och försökt att pyssla här hemma! Ikväll ska jag på middag med Maja och sen kommer Molly och Julain för att möta upp oss. Kanske blir en liten utgång? Ja, kan hända. Har ju lyckats komma hem runt 6-7 på morgonen de senaste gångerna haha – vad händer med kärringen( jag ) egentligen ?

  I’ve had a real stay-at-home day today. I’ve listened to my favorite Lorde and tried to do stuff at home! Im going to dinner with Maja tonight and then Molly and Julian will join us. Maybe I will go out? Well yes, probably. I’ve managed to coem hom e around 6-7 in the morning the last couple of times haha – whats happening with grandma here ( me ) ?


  43 kommentarer  43 kommentarer om “PINK DREAMS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här