Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:04 | January 5, 2014

  Trouble

  imageimageimagePictures from my iphone

  Jani, min rese-otur fortsätter! Min dator är kaputt i huvudet och vägrar släppa ut mig på något nätverk. Har suttit i tre timmar och försökt med ALLT ( skriver från telefonen nu). Den enda lösningen nu är om de finns ett internetcafé som kan hjälpa mig. Kan vi alla vänligen be till Gud om stt det funkar? Snälla? LOVE

  Well, my bad luck continues! My laptop is retardera snd wont let me get connected to any wi-fi, and I’ve tried EVERYTHING ( Im blogging from my phone now). The only thing left is if a internet café can help me. Can we all pray to God that it will Work? Please? LOVE


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Trouble”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här