Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:26 | January 11, 2014

  STRIPED

  dream1
  Bikini from ASOS, HERE

  Halften av tiden kvar i Jamaica! Blaa, vill inte hem haha.
  Jag skriver inte sa ingaende och mycket om vad vi gor – just for att jag inte vill sitta for lange vid datorn! Jag kommer skriva om allt nar jag kommer hem :) salange far ni njuta av semesterbilderna istallet!

  IHalf of the time left here in Jamaica! Buhu, I don’t wanna go home haha.
  I don’t write so much on what we do these days just because I don’t want to spend so much time on the laptop! I will write aout everything when I get back home :) Until then you can just enjoy my vacationpictures instead!


  50 kommentarer  50 kommentarer om “STRIPED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här