Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | January 13, 2014

  HIPPETIMES AND LOVE TO YOU

  HIPPIE
  Idag bar det av till Duns River fall och Nine Mile for att se Bob Marleys grav och hem! Ska bli valdigt haftigt att se!

  Pa tal om annat: Idag ar det dags for STYLIGHT Blog Awards i Berlin och jag ar faktist lite ledsen for att det krockade med denna resa, vilket gor att jag inte kommer kunna vara narvarande dar ikvall och under modeveckan! Dock vill jag forst och framst saga att jag ar sa hedrad over att ha blivit nominerad och sen aven finalist! Kanns so otroligt kul! Jag hallar alla tummar och tar att jag vinner idag, men de har jag ytterst svart att tro att jag gor. Men fyfan vad tacksam och glad jag ar! Om jag inte vinner sa haller jag tummarna for min bona Kenza :)

  och for de andra: TACK! Underbara, underbara NI. Inte bara for att ni klickar er in har varje dag och ar sa himla fina mot mig – utan ni gar dessutom in och rostar pa mig! Jag ar SA tacksam! Varenda liten rost ni lagt pa mig betyder sa jakla mycket. Jag har verkligen varldens basta lasare! Karlek till er.

  Today it’s off to Duns River fall and Nine Mile to visit Bob Marleys grave and home! It’s gonna be so cool to see!

  speaking of other things: Today it’s time for STYLIGHT log Awards in Berlin and Im actually sad that I won’t be abloe to go. But at first I just want to say that Im so honored to be nominated and also a finalist! It feels so amazing!Im keeping my fingers crossed that I will win my category, but I don’t think I will. But damn, Im just so happy to even be nominated! If I don’t win I hope it will be my sweetheart Kenza :)

  and on more thing: THANK YOU! Sweet, wonderful YOU guys! Not only do you click into my blog everyday and comment so nice things to me – you also vote for me when Im nominated for stuff and that makes me so THANKFUL! Every vote means so much. I sure have the best readers in the world! So much love to you.


  14 kommentarer  14 kommentarer om “HIPPETIMES AND LOVE TO YOU”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Gorgeous snapshots

   XX Luba
   Styling a camel coat, today on
   
http://www.well-living-blog.com

   Reply
  • I admire your style and everything about your personality and this blog. Big fan of yours!

   Kisses
   Kamila

   http://www.kamilaklara.com

   Reply
  • Hello beautiful Angelica.
   I love your hair – do you have extensions in it? And if you do – is it sewn on?

   Kind regards
   A

   Reply
  • PRETTY ! :)

   Style-Squared on BLOGGER
   Style-Squared on FACEBOOK

   Reply
  • We love you too, Angelica! Have fun at Duns River Fall today!

   Love,

   Rowan

   Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

   Reply
  • Känns lite som att du och Kenza bytt då det alltid varit hon som missat modeveckan osv ;D Håller tummarna för alla svenskarna som är nominerade :D Njut av din underbara semester fina du! I Sverige är det kallt som fan så se till att ta med dig värmen hem :D

   Reply
  • Snygging!

   Reply
  • awww you are such a sweetheart…ofc we visit your blog and vote for you because you have a fantastic blog…I mean you do a amazing “job” and if we can do you a favor we ofc do it.
   you give us soo soo much with your blog so we try to give you something back <3

   I also wanted to say that I think you are the sweetest blogger ever…NO blogger which is so famous like you are takes the time to thank the readers. I mean I like Kenza and i also follow her and i think she is really a sweet person but she is never really thankful or says thank you to us…she takes it for granted…maybe she is just used to it because she is succesful now for a long time…dont know…but anyways. I mean i dont know you really but you must be such a nice and lovely person. cant describe in words (or in this language) how sweet you are and that I (or I think we all) appreciate it very much that you do these things.

   I heart you <3

   Reply
  • Always (:

   maria, x
   http://www.marieroget.com

   Reply
  • You and Kezna both deserve the award, you two are amazing! :***
   http://www.whatsashawears.com

   Reply
  • You deserve it Your blog is so amazing! I have to check it everyday without fail to see what beautiful outfits you’ve put together. Fingers and toes crossed you win! xx

   Reply
  • Bilderna under din resa är helt amazing! Så otroligt fina :D Det är med en efterlängtad som jag ivrigt kikar in på din blogg så fort jag ser på bloglovin’ att du uppdaterat :)

   Reply
  • Hoppas du vinner, det är du värd :)

   Reply
  • Din blogg är bäst, du förtjänar verkligen att vinna priset! :)

   Reply