Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:41 | January 28, 2014

  Fashion Week – DAY 1

  fash1fash3fash10fash9fash11fash14fash15
  First day of Sthlm FW

  Då var första dagen avklarad och vi kör ni andra dagen! Jag trodde verkligen att jag skulle hinna att blogga – men icke. Man springer runt som en yr höna från och till visningar och emellan det är det intervjuver och annat roligt.  Idag är dagen ännu mer fullspäckad och jag ska dessutom hänga med en reporter från SOLO hela dagen som ska följa mig under modeveckan, kul!
  Så därför har jag tidsinställt inlägg idag! PUSS PÅ ER!

  So the first day of fasion week is done and we are on the second day! I thought I would have time to blog yesterday but everybody is running around and back and fourth to shows so I didn’t have any time. Between shows I did some interviews too! Today my day is packed and Im also going to have a reporter from the magazine SOLO with me today to do an article about me during fashion week, fun!
  So I have timed post today for you! KISSES!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Fashion Week – DAY 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här