Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:32 | January 30, 2014

  white smoke

  hejhej1
  Photos by Emma Svensson

  Hittade fler bilder som Emma och jag tog i höstas :) Älskar dessa!
  Har haft morgonmöte med min fina vän Rami och sen fotade vi lite detaljbilder på dagens outfit. Nu ska jag snart bege mig in till stan igen! Sen ska jag sitta fastklistrad framför datorn och jobba samt svara på mail.

  I found more pictures that Emma and i took this fall :) Love them!
  I’ve had a morningmeeting with my friend Rami and we also took some photos on my details in todays outfit. Im soon gonna go into town again! Then Im gonna work infornt of the computer and answer emails too.


  30 kommentarer  30 kommentarer om “white smoke”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här