Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:32 | January 30, 2014

white smoke

UNCATEGORIZED 2

hejhej1
Photos by Emma Svensson

Hittade fler bilder som Emma och jag tog i höstas :) Älskar dessa!
Har haft morgonmöte med min fina vän Rami och sen fotade vi lite detaljbilder på dagens outfit. Nu ska jag snart bege mig in till stan igen! Sen ska jag sitta fastklistrad framför datorn och jobba samt svara på mail.

I found more pictures that Emma and i took this fall :) Love them!
I’ve had a morningmeeting with my friend Rami and we also took some photos on my details in todays outfit. Im soon gonna go into town again! Then Im gonna work infornt of the computer and answer emails too.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

30 Responses to “white smoke”

 1. Gustafsson on

  Snygga och häftiga bilder!!
  Men jag måste fråga en sak…är du gravid? Alltså inte på dessa bilder utan nu i slutet av ja 2014?

  Reply
  • angelicablick on

   Svar: Tack! Hahaha, wtf? Nej jag är verkligen inte gravid! Jag har väl bara gått och blivit fet isånnfall, hahahahahah.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.