Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:13 | February 1, 2014

  BLACK VS RED

  red24red22red8red5red23red6

  /Backpack from Bikbok/Jacket from Chicy/Pants from Zara/Shoes from Topshop/Sweater from IvyRevel/Mesh from Zara/

  Åh, gissa vad? Idag bokade vi biljetter till NYC! Så om 5 dagar åker jag och bästa Andreas Wijk dit för modeveckan! SÅ PEPP! Älskade, älskade New York.
  För tillfället så sitter jag i soffan och jobbar och väntar på att Kenza ska komma hit och hämta upp en kjol som hon ska låna av mig till Valencia!
  Ikväll ska jag hem till Molly på lite tjejkväll, men det blir ytterst lugnt för min del utan någon alkohol :)

  Vissa av er har undrat hur jag kan klä mig så “tunt” ibland – ungefär som på dessa bilder! Hemligheten är lager på lager mina vänner. Ni skulle nog aldrig kunna gissa att jag på bilderna har tjocka långkalsonger, samt fem lager me tröjor på mig? På så sätt håller jag mig skitvarm ( höll nästan på att dö av svettningar så fort jag kom in i värmen ) . På så sätt behöver jag inga super-duper-tjocka vinterjackor men håller mig förbannat varm endå!

  Oh, guess what? We booked tickets to NYC today! So my babe Andreas Wijk and I are going there in 5 days for fashionweek! SO EXCITED! Lovely, lovely New York.
  Im laying on the sofa doing some work at the moment and waiting för Kenza to come bu and pick up a skirt that she is going to borrow from me to Valencia!
  Tonight Im going to Molly to have girlsnight, but Im gonna take it easy and skip the alcohol todat :)

  Some of you have asked me how i stay warm when I wear ” so little clothes” – like in these pictures! The secret is layering my friends. I bet you wouldn’t guess that Im actually wearing two pants and five sweaters, wouldn’t you? I keep myself warm like that ( Im about to die of sweating when Im inside for a second ). In that way I can be warm and not need a big jacket!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “BLACK VS RED”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här