Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:46 | February 3, 2014

  BLUE DOOR

  nude14nude12nude19nude5nude15nude18
  Edit by me
  /Shoes from Zara/Beanie from H&M/Bag from Zara/Coat from Gina Tricot/Scarf from H&M/Pants from Zara/Knit from H&M/

  Åh gissa vad jag och Marcus lyxat till de med idag? ( därav sugig uppdatering) – Jo, vi har checkat in på Clarion Sign spa hotell! Vi har njutit av spa och massage under dagen och ska stanna över natten. HOTEEEELLLFRUKOST!!!! Halle-fucking-luulja! Men innan vi chekacde in så har jag sprungit på möten och sett ut som ovan. Älskar nude med en touch av rosa.
  Nu ska vi alldeles straxt gå ner och äta middag :) Håller typ på att dö av hunger!

  På tal om annat : Hur kallt är det i NYC nu? Undrar lite vad man ska packa med sig osv.. vi ska ju endå vara där i 8 dagar. Ska bli så jäkla kul att få komma tillbaka dit och se hur ett snöigt New York ser ut. Kommer nog vara sjukt vackert! Känns helt underbart att dessutom få åka dit med min bästa Andreas!

  Och sen: sist men absolut inte minst – fan vilka sjukt fantastiska människor ni är. Jag har läst alla era fina kommentarer i inlägget nedanför och slås ännu en gång av hur sjukt fina och fantastiska läsare jag har! Det känns kanske “uttjatat” och som “ord jag bara säger” när jag säger att jag har så mycket kärlek i hjärtat för er. MEN DET HAR JAG. På riktigt! Ni är så jävla grymma på alla möjliga sätt!

  Oh guess what me an Marcus are doing today? ( that’s why my update sucked today ) – Well, we have checked into clarion sign spa hotel! We have been to the spa and got massages during the day and we are also spending the night here. HOTEL BREAAAAAKFAAAST!! HALLE-FUCKING-luljah! But before we got here I had some meeting and then I looked like this. I love nude with a touch of pink.
  We are soon going to dinner now :) Im starving!


  Speking of other things: How cold is it i NYC now? I wonder what to pack.. we are going to be there for 8 days. It’s gonne be so cool to go back there an also see how it is during the winter! It will probably be so beautiful! It feels awesome to go there with the best Andreas too!


  And last but not least: Damn, you are so amazing. I’v read you comments on the post below and Im once again mesmerized by how amazing and wonderful readers I have! My words might feel “worn out” and as “words that I just say” when I tell you that I have so much love in my heart for you. BUT I DO. I really, really do! You are so fucking awesome in every way!


  64 kommentarer  64 kommentarer om “BLUE DOOR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här