Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:19 | February 3, 2014

  DRAWING

  angelica-blick-1
  Drawing by Ida Josefin Eriksson

  Hittade denna helt otroliga bild av mig som någon målat av mig! Kan inte för allt i världen komma ihåg vart jag hittade och vem som målat den, så om du som målat detta ser dethär – let me know!( har ni fått reda på vem de var!).
  DU ÄR SÅ BEGÅVAD SKA DU VETA! Jag blir så jäkla glad när jag får massa fina och underbara målningar av er. Det känns så sjukt att ni sätter er ner och målar.. mig!? Jag blir så jäkla smickrad!! Ni som målat av mig får mer än gärna maila dom till mig på angelicablick@live.se <3

  I found this amazing picture of a drawing of me! I can’t remember where I found it and who has drawn it. So if you who draw it, see this – let me know! ( I finally found out who it was!) . YOU ARE SO TALENTED!
  You guys make me so happy when you send me drawings of me. It feels so cool that you sit down and paint… me?! I always become so flattered!! You who have painted me, would you like to send them to me at angelicablick@live.se ? <3


  16 kommentarer  16 kommentarer om “DRAWING”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här