Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:24 | February 3, 2014

  Note to self

  Igår fick jag en kommentar där det stod att ” Du är alltid så negativ och klagar på dina Ilandsproblem som en bortskämd unge! ” denna person skulle även börja “unfollowa” mig nu.
  Jag började fundera och tänkte ” men va? Jag som är en sån positiv person? Jag skriver väl ofta om hur glad jag är och alla roliga saker jag gör? det enda jag klagar över ibland är.. vädret? “.

  Så jag började kolla genom mina inlägg och hittade inte massa negativitet.. förutom om vädret och kanske någon enstaka gång om något annat eller personligt.
  Sen kom jag på mig själv:
  “Men vadå? Så.. ska jag istället måla upp en bild av att livet är perfekt? att allt jag gör och känner är SÅ.JÄVLA.AMAAAAAZING? ”

  NEJTACK.

  Visst, jag kan börja vara skitpositiv och skriva att mitt liv är fyllt av regnbågar och stjärnstofft ( nu låter det som att jag är otacksam för allt roligt i mitt liv och så är INTE fallet! jag är sjukt tacksam, glad och ÄLSKAR livet. Men bara för det behöver de inte betyda att jag inte kan må dåligt, ha en dålig dag eller ha rätten att tycka att vädret faktist suger ibland ).
  Jag tycker vi har tillräckligt med bloggare och kändisar som ska visa sig så himla perfekta och visa upp sitt alldeles perfekta, SUPERPOSITIVA och skitroliga liv – utan bekymer. Jag vill visa upp mina riktiga känslor, tankar och betraktelser – vare sig dom är negativa eller positiva. Jag är ju bara en människa, eller hur? och hellre att ni får lära känna en äkta person än en person som målar upp världen på ett falskt sätt. Som sagt – nejtack.
  Jag mår bra, jag mår dåligt, ibland är jag SKITGLAD och ibland gråter jag så mycket att tårarna sprutar. Ibland får jag panik, ibland är lyckoruset överväldigat. Och det är det som gör mig till människa.

  Jag vill att ni ska veta att jag är en positiv, sprallig och glad människa som älskar livet. Som älskar att jag har möjligheten att få jobba med det jag gör, möjligheten att leva min dröm och möjligheten att få resa så mycket som jag gör.
  Jag är så jävla tacksam för att mina nära och kära är friska och att jag har vänner som älskar mig. Så tro aldrig något annat.
  Men jag har, likaväl som alla, rätten att endå få tycka att vädret suger ibland med.
  Im not a robot.

  Ps. Ska självklart tänka på att skriva mer ingående och berätta ännu mer om allt positivt och roligt jag gör/känner. Men jag kommer aldrig ta bort eller sluta att skriva sanningen. Mår jag skit så mår jag skit – mår jag bra så mår jag bra. Men ni ska få ta del av båda delar :) att vara äkta kommer man längst med.

  / For English – Copy into google translate


  82 kommentarer  82 kommentarer om “Note to self”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så sant! Ingen har ett perfekt liv, bättre att bara vara sig själv.

   Reply
  • Tycker att din blogg är jättebra! Man får en massa energi av att läsa den och man blir jätteglad. Du verkar vara en sjukt snäll, glad och framförallt ambitiös person!

   Reply
  • Jag hejar på dig! Du har så rätt. Jag läser mycket hellre en genuin och ärlig blogg som känns på riktigt, vilket din gör. Sen tycker jag att du utstrålar en så fin glädje, skönhet och positivitet på din blogg via dina fantastiska bilder och inlägg. Fortsätt med det du gör, du är en av mina få inspirationskällor och en av dem få bloggare som har en underbar utsida såväl som insida. Kärlek!

   Reply
  • What I love about your blog is that it isn’t yet another window into someone’s ‘perfect life’ of which you know it can’t be as perfect as it looks from the outside. I love it that you share your struggles and moments when you don’t feel great and on top of the world, because that makes that I can identify with you. Your blog is one of the few that is super personal and still comes across as ‘real’, while it would be easy for you to portray your life as being more perfect than it (already) is. And being a blogger, I know it takes some guts to do that, so thumbs up! You’re doing an amazing job here :)

   Reply
  • Oh you are always going to get negative comments, Angelica! Internet can be so sick with people hiding behind it and writing abusive comments to one another. Fuck that shit! ALWAYS BE YOURSELF! That’s why we follow you cause you are you… Of course, life has its ups and downs and for you to be yourself, you will then share with us (as much as you want) those ups and downs, and that’s what makes you you, and that’s what makes you special, your life, your experiences, your being Angelica. So please know that you have so many readers who love the real you, and who welcome with open arms whatever the real you experiences and chooses to put on the blog. Be it a bad day, or a good day, or a perfect day, or a rant about the weather or life, or an appreciation text. Whatever you feel and experience. And that’s important for us who love you. Always be yourself, you strong woman :)
   P.S. I live in Skåne, and I am always nagging about the weather–always. But then, I really am a positive person on the whole, but I am realistic, not naive and too positive. So, on the whole, fuck what haters write to make you feel bad, you are only Angelica when you can share (to whatever extent you choose) whatever feeling you experience, and we love that you do that, and we are here for you!

   Reply
  • BOOM! Där satt du den, bra Angelica. :) Du är grym! <3

   Reply
  • Du är grym och en av dem få bloggarna som verkligen har fötterna på jorden !!
   Fortsätt precis som du gör för det du gör är så otroligt bra!

   Reply
  • Jag tycker det är skönt att du skriver sanningen, att veta att livet som bloggare inte är så perfekt som det väldigt ofta framstår!

   Reply
  • Det är just Därför jag klickar in mig just på din blogg flera ggr om dagen, Angelica! Börjar min dag med din blogg tillsammans med en kopp kaffe, just för att du verkar så äkta!
   Du inspirerar inte bara med din stil utan hur ödmjuk du verkar vara!
   tycker inte att du ska tänka på hur du uppfattas för vi mskor tolkar varandra på så olika sätt. Så fortsätt precis just med vad du gör.. sprider glädje och inspiration! Tack för en super bra blogg! keep up the good Work!
   :)

   Reply
  • Folk kommer alltid ha åsikter vad man än gör. Finns alltid folk som “letar” fel. Kör ditt eget race, va glad när du är glad och ledsen när du är ledsen. Du verkar vara en himla bra människa och du har ju en fantastisk blogg som jag alltid får en himla massa inspiration ifrån!

   Reply
  • Det ska vara lite äkta. Alla vet att allt inte är perfekt. Och om vädret är dåligt har du ju all rätt att få skriva och TYCKA att vädret är tråkigt.

   Reply
  • Fast menar inte den här personen att en så onödig negativ bildtext som dte var i senaste outfitinlägget är ganska provocerande? Att det känns bortskämt och väldigt “i-landsproblem” att klaga på att din snygga outfit blir förstörd för att det regnar och är en ful bakgrund typ. Känns som att det är en kommentar av dig utan något som helst perspektiv på livet. MEN det man kanske glömmer bort är ju att det här är en ytlig blogg och att du ska presentera bilder på kläder och då blir det väl naturligt att du klagar på väder och typ..ljuset på bilderna snarare än samhällets kvinnoförtryck och att djur och barn far illa i världen. Jag tror nog att det är svårt att acceptera att du gnäller om ytligheter men samtidigt så är det ju ditt jobb att få en snygg bild (vilket vissa tycker är sjukt onödigt och inte ett jobb..men då får dom kanske läsa en annan blogg).

   Jag blir också väldigt povocerad när du gnäller på regn och ljuset på dina bilder, men samtidigt förstår man ju att du gör så för att skydda dig mot att folk ska skriva negativa saker om dina bilder. Du har nog svårt att inte vara perfekt..Ett tips skulle kunna vara att typ “ja idag blev JAG inte nöjd med bilderna men det blir inte alltid perfekt och det är okej”

   Reply
  • man kan inte jämföra resultat av hoppbyestetik med kvinnoförtryck, men man kan inte förminska problem heller. I så fall skulle man inte ta upp en bilkrock på nyheterna heller, då det FAKTISKT pågår terrorattentat i andra länder. Det finns inga regler för “hur dåligt” man måste ha det för att “få” klaga. Dessutom är det en helt fånig diskussion redan från början med hennes bilder. Jag tycker hon ska skriva som hon vill och det kommer hon att göra också.

   Reply
  • Håller med!

   Reply
  • Det var precis så jag menade… och därför slutar jag nu följa angelicas blogg. Andra exempel är ju problem med datorer och internetuppkoppling hit och dit… med så lite text och så mycket bilder blir ju då också den negativiteten väldigt framträdande och därmed provocerande. Jag är inte heller ute efter att trycka ner, mår inte dåligt själv och har ett rikt liv, just därför provoceras jag av ytliga, bortskämda människor utan vidare perspektiv på livet. Det är så angelica frontar sig själv i bloggen, det behöver förstås inte vara hela sanningen så som den ser ut i verkligheten, men enligt henne själv är hon ganska ärlig. Alla har rätt till sin åsikt och detta är min, ni som bara vill ha gullegull och peppkommentarer i kommentarsfältet behöver inte heller dömma mig som någon olycklig jävel som inte har nåt bättre för sig, för det är långt ifrån sanningen, däremot människokännare och jag har rätt att få vara ärlig. Ibland kan det också vara bra att höra sanningen även om den svider lite angelica, det kanske både ger dig ett bredare perspektiv på livet och en bättre blogg.

   Reply
  • Alla är självklart berättigade till sin åsikt i offentliga forum som Angelicas blogg. Att säga att det kan vara “bra att höra sanningen även om den svider lite” tycker jag dock är en konstig formulering med tanke på att det inte är någon annans sanning än din egen som du skriver, alltså din åsikt. Det behöver inte vara sant bara för att du tycker så, utan det är den bild du har.
   Jag kan absolut bli provocerad när jag läser bloggar eller liknande på internet och ibland kommenterar jag, både ris och ros. Men personligen tycker jag att det är onödigt att skriva att Angelica är “som en bortskämd liten unge” istället för att ge konstruktiv kritik i trevlig ton. Att skriva en kommentar med den tonen är att trycka ned någon genom att kalla denne bortskämd liten unge, för det är ju knappast något snällt man vill höra. Alla är som sagt berättigade till att uttrycka sin åsikt, men varför inte skriva det på ett trevligt sätt?
   Angelica frågar ofta vad vi läsare vill se mer av i bloggen och frågar om våra åsikter, så konstruktiv kritik och kommentarer vill hon ju uppenbarligen ha. Har du stört dig på detta under en längre tid, varför inte lämna en kommentar där du ger din åsikt och konstruktiv kritik så att hon kan ta ställning till det istället för att lämna en tråkig kommentar och sluta följa prompt.

   Reply
  • Du ska vara precis så som du är! jag ser dig som världens gladaste, härligaste tjej! Och som du säger, det är skönt att veta att du är som vilken människa som helst, har känslor och dåliga dagar

   Reply
  • Jag tycker inte att du har varit negativ på bloggen dock kanske man kan uppfatta inläggen lite så när du varit så himla stressad. Jag är så otroligt glad för din skull att du får göra och uppleva så mycket och att du låter oss få följa med på resan men det jag kan sakna lite är som du skriver lite mer ingående, personliga inlägg. Ibland känns det som att du skriver vissa inlägg i all hast för du är stressad till en middag/event eller liknande. Menar inget illa men jag älskar när du lägger upp vackra bilder och skriver en mer personligt inlägg till dom.

   Det hade varit jätte kul att få en dag med bilder i ditt liv, då du verkar ha världens bästa jobb! Och sen saknar jag verkligen när du hade “day and night” hur man förvandlade ett vardags plagg till en snygg kvälls look. Sen så har jag sett många intervjuer med dig och det känns inte alltid som att hela din underbara personlighet kommer fram. Du är som en krambjörn, en mysig person som det känns som att man kan sitta i mjukiskläder med, nerbäddad i en soffa med en kopp kaffe och prata om precis allt! Massa kramar!

   Reply
  • Sluta aldrig att vara DU!! <3 Du är grym!!

   Reply
  • Jag har aldrig kommenterat din blogg förut men har följt dig sen du började!! Att klicka in mig på din blogg varje dag är inte för att det är en vana att göra det, utan för att jag alltid är så nyfiken på vad du lagt upp senast. Du är en sån grym inspirationskälla. Hade jag träffat dig ute på stan hade jag bara velat klappa dig på axeln och säga “bra jobbat!”. Att du är dig själv på bloggen är iallafall anledningen till att du lyckats få mig att så flitigt följa dina steg på bloggen. Så snälla fortsätt precis att vara denna angelica som du faktiskt är, för den angelica verkar vara otroligt go och härlig (inspirerande, mänsklig, en tjej med fötterna på jorden, snäll, äkta… ja kan fortsätta hur länge som helst :D ).

   Reply
  • Skulle det inte bli stelt om man skulle forma sin blogg efter hur andra vill att den ska vara? Man måste ju får forma SIN blogg på SITT sätt, och det är ju precis det du alltid har gjort och jag tror att det är en stor bidragande faktor till att du har så många läsare/följare. För att folk gillar DIG och DITT sätt!
   Jag fick dock lite dåligt samvete när jag läste detta, jag inser nämligen hur sällan jag faktiskt läser de raderna du skriver – jag kollar nästan alltid bara på bilderna..!
   Du har ju så fantastiska, inspirerande bilder dagligen! Tack för en superbra blogg, och Tack för att du fortsätter att blogga på DITT sätt!

   Reply
  • You can’t, won’t, and SHOULDN’T please everyone. You and your blog are great as it is, and there will always be negative comments around, too :)

   Reply
  • Helt rätt!!

   Reply
  • Det finns ju fler anledningar till att älska din blogg än att du är svinsnygg och inspirerar människor med ditt jobb och jag personligen tycker om att läsa om allt du skriver eftersom man lär känna och tycka om dig på ett sätt som inte är så vanligt bland andra bloggare! Alla människor har dagar där psyket inte är på topp och det är skönt att veta att man inte är ensam! Så istället för att klanka ner på någon som endast verkar vilja väl genom att dela med sig till människor om ens mående ska man stötta varandra och gör inte en av dina hundratusentals läsare det så ta det då inte till dig! Alla mår dåligt och att påstå att du inte får göra det pga ditt yrke/liv du visar upp här i bloggen är helt absurt! Du är bara lite starkare än mänga som vågar dela med dig så sluta aldrig med det dina trogna läsare kommer alltid finnas här! Kraaaam

   Reply
  • Do not listen to these idiots. You have an amazing blog, different from all others precisely because you give a little of yourself to your readers, because who reads your blog everyday has the feeling that has known you for years! I do not usually comment (yeah, I admit) but this time I thought I had something to say;) Keep up the good work Angelica, PLEASE! :)

   Love, from Portugal <3

   Reply
  • I don’t know a perfect person. I only know flawed people who are still worth loving

   Reply
  • Tycker inte att du ska ändra på något alls Angelica! Du kör ditt race, och det har funkat hur bra som helst för dig. Jag tror att folk fattar att du är tacksam och glad, och självklart älskar livet. Haters kommer alltid att finnas, och bara för att du har jobbat dig fram och få vara med om saker som andra bara drömmer om så betyder inte det att livet är 110% perfekt hela tiden. Alla kan ha skit dagar, tycka att livet är pest och pina! Du behöver inte skriva varje dag, eller ofta om hur tacksam, glad osv du är, man ser det på dig.. på dina bilder. Det bara strålar om dig! Låt ingen annan människa komma och säga hur du ska vara mot dig själv eller dina läsare, kör vidare på ditt race. Hellre hatad för den man är, än älskad för en fasad man har byggt upp! Och om du ska vara tacksam, så glöm inte bort att vara tacksam mot dig själv också, det är även du som har tagit dig dit du är idag, inte bara dina läsare! Keep up girlfriend, you´re doing absolutely fine!

   Reply
  • har aldrig uppfattat din blogg som negativ! =)

   Reply
  • Man ska vara en positiv och glad person som struntar i vad “avensjuka” andra säger ;) så försöker jag leva!

   Är man intresserad av små smaskiga skönhetstips av en frisör och fransextesionist samt makeup får man gärna kika in på min blogg och följa mig via bloglovin http://www.msjoywagner.blogg.se
   skriver om allt från min vardag till skönhetsoperationer.

   Puss & Kram Take Care

   Reply
  • Personligen tycker jag din blogg har fått ett rejält lyft sen du började släppa in oss läsare lite mer och vara lite mer privat. Jag älskar människor och det är skiftningarna som gör det intressant! You rock girl! :) Kram

   Reply
  • Det här inlägget var ju egentligen helt dumt att behöva skriva redan från början. Varför ska du behöva be om ursäkt och försvara dig för att vara normal? Alla klagar vi, alla har vi bra och sämre dagar. Det är det som kallas livet.så varför ska det, fastän livet inte är på topp för dig, behöva skimra och sprudla från dina inlägg? Var är realiteten och logiken i det argumentet? Visst gillar man glada och positiva inlägg bättre, men utan inlägg som är “sämre” blir ju personen alldeles för perfekt och stämplas för att vara fake. Usch jag är så trött på sånt. Vi är alla människor, oavsett hur stora bloggar vi har eller hur välbärgade våra konton är, så då har vi alla lika rätt till bra och dåliga dagar!
   Kör ditt race Angelica och be inte om ursäkt. Du är dug själv och det är på grund av det vi alka kikar in här, i alla fall jag. Kram på dig!

   Reply
  • Jag älskar att gå in här just för att det är en sån blandning på livet i helhet och även en blanding så man får lära känna dig och ja där tycker jag du är grym för det är inte alltid lätt och varför ska man ljuga? Därför gillar jag dig för att du känns ÄKTA och inte försöker vara något du inte är. Du talar om de dåliga och det positiva i livet med en bra twist. Sen att dina bilder är sjukt vackra även om det är skit dåligt väder på dem så är de alltid lika magiska. Jag tycker hela din blogg är magisk och du. Och vad andra än säger så är livet inte alltid glam och highheels. De har liksom inte förstått poängen då. Nej jag tycker du ska köra ditt race för det gör du bra. KRAM

   Reply
  • So true Angelica – we should never pretend being anything but our selves! Love your blog – love your style – keep up the good work! <3

   Reply
  • Jag tycker att du har den bästa bloggen i hela Sverige och absolut älskar den, din stil är grym! Dock håller jag med om både det du skriver och den kommentaren som du fick. Jag vill inte läsa en blogg där du låtsas ha ett liv eller känslor du inte har, jag vill läsa om ditt liv. MEN det är ofta det är småsaker som liksom inte handlar om att du mår bra eller inte utan onödiga saker som du ofta liksom gnäller om. Som om det tex regnade, då blir liksom hela inlägget frustrerat och argt. Om du är arg så vill jag att du ska berätta det men om det bara är en småsak som egentligen är obetydlig som om du glömde något eller om din dator krånglar så känns det liksom löjligt och bloggen blir en otrevligare plats. Jag tycker att du är en positiv person men skippa de irriterade inläggen. Med det sagt vill jag säga att du är min förebild och ett riktigt fan, puss.

   Reply
  • Det är din blogg och du har rätt att skriva vad du vill och hur du vill. Har du en dålig dag så har du fasen rätt till att skriva ut att du ogillar allt just denna dagen. Pinsamt folk som tror annat! Ingen tvingar de att följa dig och om de nu inte gillar sättet du skriver på så kan de dra!
   Tycker din blogg är bäst!

   Reply
  • YOU GO GIRL! Du har helt rätt. Vi alla har våra dagar och kan inte vara glada hela tiden. Man kan inte heller veta om man är glad ifall man har aldrig känt av hur det är att vara ledsen. Man måste veta skillnaden, liksom. Fortsätt som du gör, vi älskar dig som du är :)

   Reply
  • Bra skrivet! Helt rätt.

   Reply
  • Seriöst, har aldrig läst nåt negativt av din blogg, tycker att du skriver positive enough anyway.
   tycker att din blogg e jättebra

   Reply
  • Att klaga på vädret blir jag ganska irriterad på, men jag tror att det är för att jag följer så många bloggare och de flesta av dessa klagar på vädret och det blir så himla mkt om just det då. Vädret kan man ju inte göra något åt men du ska ju få klaga hur mkt du vill egentligen, det är ju din blogg! Alla bloggare har väl något som man inte tkr om att läsa om, men det bra väger upp det dåliga och därför fortsätter man ju läsa^^

   Reply
  • Jag tycker absolut inte att du är negativ, utan oftast väldigt positiv, men varje dag kan ju inte vara den roligaste dagen någonsin i ditt liv!
   Om jag får ge lite konstruktiv kritik, så önskar jag att du skrev mer personliga texter till dina inlägg. Din blogg är väldigt vackert utformad och det känns som ungefär som att bläddra i en lyxig modetidning, men ibland känns den lite substanslös då det inte är så mycket text. Kanske är det ett medvetet val från din sida att du bara vill ha en renodlad modeblogg och då ska det givetvis vara så. Men personligen tror jag att bloggen hade blivit mer intressant om du tog dig tid till att skriva några rader mer text istället för att skriva i farten på väg någonstans.
   Hoppas du tar det på rätt sätt!

   Reply
  • You are a very very good blogger and beautiful women.
   You’ re doing your hobby or work great. We are proud of you. I’m bewitched your activity, blog, outfits or your life, which you’re showin us.

   You are amazing!
   Don’t worry what people say. Be yourself!
   Regards from Poland ;)

   Reply
  • Ahh Angelica dont listen to those negative comments. I actually really appreciate it that you share your negative thoughts with us also…because we can than maybe share you up a little bit with our comments. I would get really bored if you only write how beautiful everything is. We all know that life cant only be beautiful. and im always nagging about the weather and now Im not a negative person. just because something goes wrong and you angry about it doesnt mean you had your completely life. stay real. please dont change. Its your blog and you shouldnt hide your real personality and your real thoughts. If something goes wrong write about it. if someone doesnt want to read it well than goood bye!!!! dont listen to it. we love you. and I think you actually are such a positiv person. I also follow kenza and she complains a loooot more hahahahah (but that doesnt mean I like her less) its just what happens in her life, she gets always sick, or she has so much to do, or something goes wrong in her work…but i actually like it, that she writes about it. so we know what happens in her life. As long as you stay real, you will have people who love you. no one likes fake people. and also how depressing would it be to read a blog about someone who has only happy moments and everything is perfect??? i mean how bad would we “normal” people feel than about our life ?? hahahaha

   Reply
  • Du är så himla himla bra!

   Reply
  • the “funny” thing about this all is: that actually the person who wrotes this comment to you is the negative person and NOT you.
   She/HE is unhappy with her/his life and trys to bring someone else with negative comments down so she/he feels better about her/his life.
   unhappy people always do that because they cant stand that someone is actually happy and they want to destroy that.
   so angelica dont let someone bring you down. these people are unhealthy for us. always stay true!

   Reply
  • Bra skrivet, din blogg och din rätt att uttrycka vad du vill så länge det inte skadar andra människor. Vilket klagomål på vädret absolut inte gör! Vädret påverkar oss människor jätte mycket och självklart kan man klaga över det varje dag så länge man gör det med en nypa salt och i mina ögon verkar du vara ganska klok. Ett ilandsproblem är däremot alla som klagar på andra och inte ser på sig själva. Personen som skrev så kanske inte finner din blogg positiv, men då kan du den personen läsa en annan blogg så är det problemet löst utan att sprida massor av negativ energi.

   Reply
  • Det är så rätt Angelica! Det är precis så det ska vara! Kramar!

   Reply
  • Det är roligare att följa en riktig människa med “ups and downs” än någon som alltid verkar ha det bra :)

   http://www.jungletreeclothing.com/

   Reply
  • Hey, Angelica!

   There will always be someone , who is jealous, unhappy, sad, negative and not just in internet, but also in real life, but these people just makes you understand who you are NOT! I think the most important part is how much your true fans love you,you have so much support from so many people, so I think there is something that you do very good! Stay always truth about yourself and dont give a shit! ;) Yeah!

   Reply
  • Hej vackra människa:))
   Absolut finns det ingen människa i hela världen som är lycklig dygnet runt. Du har en otroligt bra blogg, du är så vacker.
   Människor som skriver sådana komentarer är bara rent avundsjuka!
   Ha en bra dag och kram på dig

   Reply
  • Bra skrivet!!

   Reply
  • Bästa inlägget jag har läst på galet länge! Jag kommenterar verkligen aldrig, men kände att jag var tvungen att göra det nu.. Du är en sån inspiration Angelica! Har följt din blogg flera år nu och vill aldrig att du ska sluta vara dig själv, du är en av de få som verkligen är det fortfarande.. (Vad det känns som!) Fortsätt vara den du är, glöm inte hur många vi är som står bakom dig och tycker att du är BÄST!

   Reply
  • SÅ SÅ SANT! YOU GO ANGELICA!!

   Reply
  • Åh snälla fortsätt att bara visa hur du känner oavsett! Jag tycker det är oerhört befriande att se att även du har dåliga dagar. Det som verkligen kan få mig nere är när bloggare etc. BARA skriver om allt fantastiskt de gör och hur de tar vara på varje stund i livet och mår så underbart. För mig blir det bara något som antingen får mig att känna mig otillräcklig eller något som bara verkar falskt och orealistiskt. Din blogg är så äkta och precis sånt som vi behöver mer av. Kram

   Reply
  • I probably didnt understand it all that well (stupid swedes ;) ), but I think I got the context – and I would just like to point out that one of the reasons I really love your blog is exactly because you’re honest about your feelings, and that (it seems to me that) you’re not putting on a big show and pretending to be a perfect, always-happy human being. I actually think that this is some of what is wrong in the world; always competing on who can look the happiest, and that, I think, can only lead to self loathing, depression and even eating disorders. It takes courage to be one self and to change the worlds point of views, but by being yourself I think you’re on the right track! So keep it up <3

   Love from (another stupid) dane ;)

   Reply
  • Jag gillar din blogg och följer den rätt så regelbundet. Men vill ändå framhålla att det du skriver om att du vill visa att du bara är en normal människa inte håller. Du lever på din blogg och lägger upp fancy modebilder på dig själv med nya kläder varje dag. Många unga tjejer följer dig och ser upp till dig och tänker att det är normalt att alltid vara så snygg och ha så snygga kläder och vara på resande fot hela tiden. Men det vanliga livet ser inte ut så för de allra flesta. Så att du, genom att skriva negativa saker om vädret osv, vill vara en “vanlig” människa håller inte. Med det sagt så vill jag ändå betona att jag tycker du är bra på det du gör!

   Reply
  • Bra skrivet, håller med dig! <3

   Reply
  • Everyone feels bigger behind a computer screen than they do in person. We all feel the desire to be heard, and generally, hateful comments get more attention than loving ones. These people, who feel so small in real life, turn to these hateful comments so that someone, ANYONE, will notice them. Its an infectious cycle when these people get the attention they want, which is a hateful comment in response.

   Thank you for not giving them that. Your response, which might be ignored by those who do not take the time to type it into google translate, has resonated loudly inside the ears of those who listen. Too many bloggers, fashion, political, fitness, etc., make their lives completely untouchable to those who listen to them. That is not the case for you. I remember a post long ago, where you were sitting on the windowsill with your head hanging down expressing distress about some event in your life that you did not have the ability to express to us (some things are simply too hard). You showed your vulnerability to a group of people who others would consider strangers, but not to you. To you we are your followers, your fans, your friends. By simply responding with an entire post about a comment that made you think shows how much you truly listen. And the response in itself shows us how you are a a real person behind that computer. Not just someone who FEELS like a giant, you ARE a giant in your passion, originality, and authenticity. You post in a way that builds a connection through an electronic device that most others are unable to achieve. I know I will most likely never meet you in person, but I know that I have truly met you, in another way than that, some indescribable connection, though your posts here. Keep up the posts that show you are a real human being, if that person doesn’t like it, they can go somewhere else to get a taste of the fake world they so desire to consume. I hope this message gets across to you, just as yours did to me.

   Reply
  • WOW !!!!!! perfect respond…your words are beautiful and nothing but the truth!

   Reply
  • Alltså ÅH! Stående ovationer för dig Angelica <3

   Reply
  • Håller med dig till 100%!! Varför låtsas som att allt är perfekt? Allt är inte perfekt hela tiden!

   Det jag har tänkt på när jag läser din blogg är att du är så sjukt GLAD av dig och tacksam, du skriver jämt hur mycket du älskar dina läsare och hur glad du blir av dom.

   Din blogg är absolut en av mina favoriter eftersom att du är så inspirerande och engagerad!

   Reply
  • F*KING WORD!! Det går aldrig att göra alla nöjda.

   Reply
  • Fortsätt som du alltid har gjort Angelica, du är en så himla go människa och du peppar många genom vad du dagligen skriver här! Jag håller med dig till 100% att allt inte kan vara bra jämt. Stora kramar!

   Reply
  • Hey,

   Your blog is one of my absolute favs and I just want to say, please don’t take a very negative thing someone has said so flippantly to heart. Your blog is inspiring, sophisticated and I really enjoy your comments and posts so keep it up! I’ve recommended it to all my friends and I’ve read a lot of blogs but yours is the one I keep coming back to so don’t worry about the haters!

   Stay happy

   Love from London x

   Reply
  • AMEN!

   Reply
  • skit i det herregud
   jag tycker tvärtom det ÄR meningen att du ska vara dig själv och vara lite mer personlig
   jag skulle ALDRIG läsa en blogg som bara skrev vad dem gjorde på dagarna rakt igenom. det är tråkigt, enformigt och inte inspirerande alls.

   fortsätt så du alltid gjort!

   //paulinasuonvieri.blogg.se

   Reply
  • Det är just därför jag fortsätter följa din blogg. Önskar att alla bloggare hade den inställningen! Du är grymt och alldeles för cool!

   Reply
  • Hey girl, just wanted to say that I’ve been following your amazing blog for years and I think its extremely refreshing that you not only post what you think and experience, but also that you’re not afraid to call out those who feel the need to criticize your amazing work for something they are unhappy with in their own lives. Now.. I’m from Canada so my Swedish is virtually non-existent, but from what Google translator has given me, I really admire your honesty and bluntness here in this post. I think what you do is just amazing and you should never stop doing exactly what you’re doing! Keep up the great blogging because you are literally my go-to daily blog!

   Lots of love from Canada

   Reply
  • Kära Angelica,

   when I met you a couple months ago, I thought to myself that WOW vilken positiv person hon är!! You really put a smile on my face for the rest of the day. Du behöver inte vara något annat, du är du & you are loved because of who you are.

   ♥ ♥

   Reply
  • Det jag älskar med dig och din blogg är att du är personlig och ärlig med ditt liv! Du delar med dig av dina tankar och känslor, vilket man själv kan relatera till.
   Gå din egen väg och lyssna inte så mycket på allt det negativa som människor gärna slänger ut sig om andra. För Du är så otroligt bra och inspirerande!!!
   Mig kommer du aldrig förlora som läsare, tack för en underbar blogg.
   Kramaaar

   Reply
  • Och NEJ jag är inte avundsjuk, trooo mig. Jag började läsa denna blogg för att jag varit uppriktigt intresserad av hur den här livsstilen ser ut som angelica har, blev otroligt provocerad och gav sedan uttryck för det. Det måste väl ända få vara okej? Vi lever bara en gång, alla gör sina val men jag mår rent ut sagt illa av all konsumtion, tunnelseende och ytlighet. Men jag har verkligen lärt mig ännu mer av detta att detta är något jag alltid kommer ta avstånd ifrån och ifrågasätta.

   Reply
  • Vilken tur andrea att du som blir så provocerad av angelicas inlägg kan välja att sluta läsa/kommentera precis när du vill! Du kan ta avstånd precis som du skriver. Vi lever bara en gång så varför lägga tid på att läsa bloggar vi inte tycker om?

   Reply
  • Jag kommenterar alldeles för sällan i din blogg men du är en av mina favoritpersoner. Du verkar vara en så underbar och genuin person och det är därför jag älskar dig och din blogg så JÄVLA mycket! För att du har fötterna på jorden och inte målar upp någon falsk fasad utan blandar positiva men samtidigt negativa inlägg för att visa att allt inte är en dans på rosor hela tiden. För tusan, fortsätt med det du gör och skit i bittra kommentarer! :) Du är grym!!!! Ha en bra dag :) Kramar på dig

   Reply
  • Det är detta jag beundrar med dig! Du är ärlig och framställer livet så som det är. INTE perfekt. Under det senaste året har jag själv verkligen förstått det då mitt liv har vänts helt upp och ner. Ibland kan det då vara skönt att veta att även de som ser perfekta ut på utsidan kan ha dåliga dagar. Din blogg gör mig varm i hjärtat och har gjort det även under detta hemska år. Tack för att du inte är som alla andra bloggare och vågar skriva en sån här text. Du är bra!!!

   Reply
  • Där fick du in en riktig fullträff! Kan inte annat än att instämma med dig här! Det är just detta som gör att du verkar vara en sån fantastiskt jordnära och härlig person. Du får aldrig släppa din ärlighet och personliga touch på bloggen!! Detta gör att jag inte bara beundrar dina underbara bilder och unika stil, utan oxå din mysiga personlighet :) I got your back och du kommer inte bli av med mig bara för att du råkar vara missnöjd med vädret! Puss & kram <3

   Reply
  • Jag tycker hela du utstrålar glädje! :))
   Kram!

   Reply
  • I love this:
   To translate go to Google! Thank you Angie, lol

   Reply
  • Heja dig Angelica! Blir alltid glad av din blogg just för att den är så ärlig! :)

   Reply
  • Fortsätt vara människa! Idag ska tjejer vara perfekta upp till tänderna vilket sätter sådan enorm press på oss, som är omöjlig att nå upp till. Detta gör att vi mår ännu sämre och spiralen går neråt. Må inte dåligt för att en människa tydligt är väldigt avundsjuk på dig – det är hens problem och ska fortsätta vara det.

   Reply
  • Bra skrivet! Tycker du tänker och gör helt rätt.

   Reply
  • Fyfan va bra du sätter ord på nånting jag gått runt och känt ett bra jävla tag. Allting ska vara så fint på utsidan hela tiden att jag blir illamående. Känner mig så illa till mods i den här låtsasvärlden folk målar upp. Usch… anledningen till att jag läser din blogg är för att du gestaltar alla känslor man kan ha i livet i text, bild och konst (det syns att dina outfits visar hur du mår haha lite kul!). Älskar din blogg, den ger mig inspiration! Tack för att du är ärlig, det behövs fler som vågar som du!

   Reply
  • Jag tycker bloggare SKA visa upp sina dåliga dagar. Annars går ju läsarna och tror att livet hela tiden ska vara perfekt, och så blir man ledsen över att man själv inte har det så.
   Nej, det är bara sjukt bra att vara ärlig! All heder åt dig! Keep going :)

   Reply
  • Awww, dont feel upset about it Angelica…I think you think too much and worry too much about it. There’s always few people on the earth who are jealous of your happy amazing life and want to say sth bad to upset you. If you really do get upset about this kind of crap then they win. So obviously DON’T let them win you know,then they’ll be the person to smile. Just be yourself!! We always love the TRUE you, the genuine Angelica!!!!!

   Reply