Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:24 | February 4, 2014

  Dirty Minds

  IMG_3159IMG_3177IMG_3166Sneak peek

  Alltsåååå.. dessa dagar dödar mig! Men på ett bra sätt. jag bara LÄNGTAR tills jag kan berätta vad det är jag pysslar med. Vad det är för sjukt stort projekt jag jobbat med. Varför jag tex sugigt med uppdateringen den senaste veckan. Det blir så när ett stort projekt är i sitt slutskede innan det presenteras och “kommer ut” . ÅH!
  Kom precis hem och har förutom att jobba med mitt projekt haft ett utav de bästa mötena i mitt liv. någonsin. Ni anar inte! Jag HATAR att undanhålla saker för er och vill egentligen bara skrika ut allt, men nej, det får jag inte. Men snart så.. snart.

  Ohhmyy.. these days are killing me! In a good way. i can’t WAIT until i can tell you what Im up to. What kind of project Im working on. Why my update has been so bad this week. That’s what happen when a big project is about to launch. OH!
  I just got home and have besides working on my project been to one of the best meetings in my life. ever. You can’t even understand! I HATE to keep things to myself and not be able to tell you, but no, I can’t. But soon, very soon..


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Dirty Minds”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här