Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:05 | February 19, 2014

  That New York Swag

  r5
  /Coat from Topshop/Shoes fro Nike/Bag from Phillip Lim/Suspender pants from Forever 21/Beanie from H&M/

  Jag vill be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag ska inte sticka under stolen med att jag den senaste tiden mått ganska dåligt. Jag hoppas att allt vänder snart så jag kan bli den glad Angelica igen och försöka njuta mer av alla stora och roliga saker som händer.

  I want to appologize for my bad update, but I haven’t been feeling good for a long while. I hope it will turn around soon so I can become the happy Angelica again and try to enjoy all the good things happening right now instead.


  54 kommentarer  54 kommentarer om “That New York Swag”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Amazing! The photos and your outfit are just perfect!!

   xx Su http://fashiontwinstinct.blogspot.de/

   Reply
  • amazing shots sweetie, hope you’ll feel better soon!

   sending you some happy thoughts ;)

   have a great day!

   xo tiphaine
   http://www.tiphainesdiary.com

   Reply
  • snyggt! puss

   Reply
  • Stunning pics. Love the cool red coat. Get well soon pretty!

   xx Mira

   http://www.glamdevils.com

   Reply
  • love the black leather overalls!
   http://trendenciesblog.wordpress.com
   https://www.bloglovin.com/blog/11447055/trendencies

   Reply
  • Vill inte låta okänslig men vad har du egentligen att må så dåligt över? (Nu vet jag ju självklart inte om något hemskt kan ha hänt som en olycka, sjukdom etc..!)
   Vad jag menar är att du får åka på fantastiska resor, får roliga uppdrag och tjänar jättemycket på din blogg. Visst allt i livet är inte om pengar och resor, men du får ju tänka lite på hur lyckligt lottad du är jämfört med så många andra.
   Jag stressar varje dag med skolan (civilingenjör), det är otroligt krävande men jag är inte den som klagar i första taget utan jag kämpar på. Dock verkar stress och press för dig vara att hinna med till nästa modeshow vilket känns lite pinsamt..

   Reply
  • Fast med den där inställningen ska man alltså aldrig kunna ha en dålig period? “Jag har cancer men det finns ju någon som både har cancer och fått en hjärtinfarkt så jag borde minsann inte må dåligt över något i mitt liv.” Det är människor som du som gör att så många lider i tystnad idag. Det är väl skitmodigt att våga stå för att man inte mår så bra istället för att låtsas som att livet är tipp topp hela tiden.

   Tycker verkligen inte det är något ärofyllt i att låta bli att klaga över att saker inte står rätt till i ens liv så att du stressar utan att klaga ser jag ingenting bra i. Eller ja, om du mår bra av att inte klaga så är det väl bra men tycker verkligen inte du har någon som helst rätt att säga åt andra vad de ska vara tacksamma över i sina liv.

   Reply
  • Håller med dig Julia! Du “Emma” har ju ingen aning om vad de är jag mår dåligt över, eller hur? Det kan ju lika gärna vara att någon i familj fått cancer, kanske dött, eller att jag fått mitt hjärta krossat eller att min bästa vän är obotligt sjuk. Ska jag inte få vara ledsen för de för att jag har de liv jag har? Riktigt hemskt att säga så som du sa “Emma”.

   Reply
  • Så sant Julia!

   Man måste få lov att må dåligt över saker i ens liv. Det är så man bearbetar dom. Man ska inte behöva fokusera på att det finns andra som kan och har det värre än en själv, och därför trycka undan sina egna känslor. Att känna och våga släppa ut det dåliga är enbart BRA för en själv. Att kunna prata om det är dessutom modigt. Var ett stöd för Angelica istället.

   Reply
  • Nej jag vet inte, du har rätt. Jag förstår mer än väl den smärta man känner när någon nära dör (min morfar och mamma dog i cancer) så jag hoppas verkligen inte det är det du går igenom!

   Jag var nog lite otydlig med mitt inlägg. Menade mer att det rätt ofta verkar vara så att du inte mår så bra (inte bara nu), vilket jag har svårt att förstå eftersom du har så mycket att vara glad över! Men det betyder absolut inte att du inte får må dåligt , inte så jag menade (men det kanske lät så på min inlägg). Det betyder inte heller att jag har rätt att döma, ber om ursäkt, det var barnsligt av mig. Jag hoppas du får hjälp och stöttning och mår bättre snart <3

   Reply
  • Telling someone they can’t be sad or miserable because someone is feeling worse, is like telling someone they can’t be happy because someone is happier! <3

   Reply
  • Vem är du att bestämma över henne ifall hon har anledning till att må dåligt eller inte. Herregud, vi vet ju inte vad som pågår i hennes liv med allt utöver det hon skriver. Respektera henne och alla andra när de säger att de mår dåligt.

   Reply
  • Suck på ditt inlägg. De som har allt/är snygga kan må dåligt ändå. Bara för hon visar upp fina kläder och går på modeshower och arbetar med sin blogg betyder inte det lycka. Lycka kommer inte utifrån av materiella saker utan inifrån och du vet inte hur hon har det inombords.

   Reply
  • Jag håller med Emma, tycker att ni andra som ska “försvara” kanske ska sluta märka på ord och tänka på the bigger picture. Nä, man ska inte lida i tystnad men är det fel att ifrågasätta varför någon mår dåligt? Ni är väl inte bättre som hoppar på så fort någon uttrycker sig i en form som inte är “heja dig”.

   Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen: Du mår dåligt ganska ofta Angelica, det är inget fel att göra det men det är inte sunt i mina ögon att må dåligt så ofta heller. I och med att du verkar gå upp och ner en hel del, i vissa inlägg är du glad för du har haft kanonbra möten som man inte får veta vad det blir av med, ska starta en träningsperiod osv och sen som idag är det inte alls bra med dig längre. Du är en människa som alla andra och har både bra och dåliga dagar men du kanske bör prata med någon professionell så du inte blir helt slutkörd plötsligt.
   Med det sagt så hoppas jag att det vänder snart för du (och alla andra) förtjänar att vara glad jämt.

   Reply
  • Fast ursäkta mig.. du gör ju exakt samma sak fast för Emma ?!

   För det första, nej man har ingen som helst rätt i världen att ifrågasätta varför någon mår dåligt. Möjligtvis att man undrar. Men det är ändå ingen förklaring som Angelica är skyldig en bloggläsare. För det andra så “försvarar” inte jag Angelica. Jag “försvarar” det jag tror på.
   Och det är att man är inte mer än människa. Man har rätt till sina känslor, bra som dåliga. Sen har man också rätten att dela med sig av dom om/hur man vill. Oavsett hur ens liv ser ut, vart man kommer ifrån eller om man är lycklig/olycklig. DET tycker jag är att se på “The bigger picture” om något!

   Tack och hej!

   Reply
  • Mår inte heller så jäkla bra… Men det vänder.

   Reply
  • Låt oss peppa varann och skicka styrkekramar till varann! Jag hejjar på dig <3

   Reply
  • In love with the first picture on the left! So rad! x

   http://www.rougeuse.com

   Reply
  • Get well soon beauty! <3 Love this outfit!

   http://jozellablog.blogspot.fi/

   Reply
  • Gud vad tråkigt, hoppas du når bättre snart! Himla fina bilder och snygg outfit var det i alla fall. :)

   Reply
  • Läser din blogg varje dag och blir inspirerad av allt du gör! Tycker att det är enormt bra att du berättar sanningen om hur du mår så att unga kvinnor förstår att allt inte är på topp jämt även för personer som dig som vanligtvis visar en perfekt fasad. Jag är själv en väldigt ambitiös tjej som alltid vill att allt ska vara perfekt vilket resulterar i att jag inte mår bra. Tycker att fler borde vara öppna om hur man mår på riktigt så som du gör, det ska du vara stolt över. Jobba på i den takt du själv förmår och blir glad av, det tror jag är bäst för huvud och kropp:) Kram och tack för den inspiration du sprider!

   Reply
  • I understand what you mean, when you just cant see the good and have a constant overwhelming negative feelings. I’ve been through that just recently, my advice is that you relax, think about whats bothering you.. write it out, clear your head and it will all get sorted. the positive thoughts will come after, i promise!

   S

   Reply
  • Beautiful outfit! I love your bag!

   Reply
  • this coat ♥

   http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

   Reply
  • Jag hoppas vi kan ses och kramas snart.

   Reply
  • Snyggt, hoppas att du mår bättre snart igen! <3

   Reply
  • Cool outfit. Hope you get better soon!

   http://www.isidahorncastle.com

   Reply
  • Du är alltid så himmla duktig på att då ihop dina outfits :) <3
   Mår inte heller så bra men det vänder, det måste vända. Förr eller senare. Jag hoppas du mår bättre snart<3

   Reply
  • Åh, resor hit och dit och stress kan verkligen få en ur bana! Ta ledigt en dag eller två från bloggen för att plocka bort något stressmoment från vardagen och fokusera på roliga saker (vila) den tiden istället. Jag lovar vi läsare dör inte utav att du försvinner ett par dagar (även om det är tråkigt), man ska må bra i själen annars måste man stanna upp och andas! Hoppas du kommer in i matchen snart igen. & vad det gäller “Emmas” kommentar.. haha knäppa människor finns det alltid, ta ingen skit (ALDRIG). Stor kram!

   Reply
  • Angelica, Strongt av dig att vara ärlig. Alla har sina ‘up and down’ perioder, och det måste alla människor få lov att ha. Men jag hoppas verkligen att det vänder för dig snart! Din blogg är fantastiskt inspirerande. Kramar från en juriststudent som borde ta tag i sin uppsats men väljer att läsa bloggar och drömma om livet istället…

   Reply
  • You look perfect!
   http://www.whatsashawears.com

   Reply
  • no one knows how you feel inside, no one can say that you aren’t allow to be sad or depressed, no one can say that you don’t have anything to be sad for… you can be sad, you can cry.. that’s ok.. we all know that blog doesn’t tell your whole story, we don’t know what is happening in your life. i really hope you feel better soon, waiting for your posts. hug <3

   Reply
  • Hej Hej Angelica,

   I’ve read all the comments and I am not really sure if I understood everything because I don’t speak any swedish and the google translator is not the best.
   anyways..
   Thank you for the great job you do every single day since years!! You are travelling from country to country in less then 1 months, there a different time periods you have so much stuff to do and you still think of us, your readers.
   during your time in jamaica you almost went nuts because of your fear you would disappoint us. Pretty dont be scared, we honor your job and what you do for us! We will stay by your side no matter what happens. You need some break out for sure some time. You had to enjoy your vacay with Marcus in the sun. You dont need to be available 24/7. Every human needs some time to relax and calm down. So do you! If there are any reasons that make you feel like shit or make you sad do what you need to do to become happy again. It really doesnt matter what other- I am sry for that- STUPID people think about that. The only thing that counts is that you are happy and that you love what you do without any doubt.
   I think every reader appreciates that you share your mood and your feelings with us cause these feelings are private!
   So Emma pls shut the fuck up and let her living her life and doing her blog the way Angelica wants it to be.
   I really hope you will get better soon and I also hope your friends and Marcus and all the people around you will help you to get over this period of unhappiness :/
   Keep on going and dont listen to people who do not support you.
   YOU are the most inspirational woman ever!

   Lots of love and greetings from the south of Germany

   Tiggy

   Reply
  • Fin! :) Tycker du hanterat bilden jättefint! Kul med färger och annorlunda retusch!

   Reply
  • Du vet, Angelica, jag vet inte nu exakt vad du mår dåligt över men jag hade så gärna velat ge dig all styrka i världen eftersom att klara av att uppdatera en blogg som har tusentals besökare, försöka hitta nya inspirerande outfits varje dag (vilket säkert inte alltid är det lättaste), klara av att helt enkelt hålla bloggen rullande samtidigt som man har andra projekt pågående visar bara vilken målmedveten och stark kvinna du är och fortsätter att vara! Allt det plus att du lider privat, det sliter verkligen på en psykiskt, trust me I know. Jag menar det enda vi läsare får se är vackra bilder men ingen av oss vet vad som pågår bakom skärmen! Jag hade velat ge dig ett råd – våga ta en dag ledig, gör det som får dig att må bra även om allt helt enkelt verkar skit, umgås med familj och vänner, positiva tankar, positive vibes liksom. Vi finns fortfarande kvar. <3

   Reply
  • You are a STUNNER!!!!! I love this look. I would wear it head to toe. Coat is gorgeous.

   NEW POST:: REPEAT in NAVY

   http://www.eyelikefashion.com
   http://www.eyelikefashion.com
   http://www.eyelikefashion.com

   xoxo

   Reply
  • amazing pop of red!

   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com

   Reply
  • snygg outfit !

   Reply
  • Stora styrkekramar härifrån! :) Passa på och koncentrera på dig själv och hur du mår <3

   Reply
  • Love the coat so much and the whole outfit looks amazing!

   http://kingstreetfashionista.blogspot.hu/

   Reply
  • Inte kul att inte må bra, hoppas det blir bättre för dig snart!

   Reply
  • Love the pop of color to the outfit!!

   Reply
  • Det blir bättre.<3

   Reply
  • Rätt humoristiskt att Emma klagar över sitt plugg det första hon gör medan hon dömmer någon annan.
   Emma om du nu tror det är så lätt att som du uttrycker det ” springa på modeshows” så kan du väl lägga ner det jobbiga och stressande plugget och bli bloggare, för det är ju sååå lätt.

   Reply
  • Tycker du ska få skriva om precis vad du vill! Det är oerhört tröttsamt att bli kritiserad när man redan är låg och mår dåligt. Du verkar vara en väldigt stark individ som har jobbat hårt för att nå dit du är idag. De enda personer som “har lov” att ge konstruktiv kritik/ge råd är dina nära och kära. Inte personer som inte känner dig överhuvudtaget. Vissa människor har fler jobbiga perioder i sitt liv och känner dubbelt så mycket smärta/ångest än vad andra gör under hela sin livstid. Detta är fullt normalt och helt förståeligt! Lycka har ingenting med framgång och pengar att göra. Det är bara du själv som vet vad som gör dig lycklig i nuet. Det som får mig att må bra är att omge mig med familj, nära och försöka skingra tankar så mycket som möjligt. Säger det igen, fortsätt köra din grej! Jag garanterar att det vänder när du minst anar det.

   Reply
  • Hoppas du mår bättre snart!

   Reply
  • Wow u look amazing!!! So swagi ;)
   You look prefekt in New York!

   Love,
   http://eyeloveeyecatcher.blogspot.de/

   Reply
  • Lovely pictures either way, really hope you feel better, take all the time you need!

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk

   Reply
  • RIKTIGT SNYGGT!

   Reply
  • med vad/hur editerar du dina bilder? : )
   älskar din blogg <33

   Reply
  • Förstår dig Angelica! Ibland kan livsglädjen tyna lite, snart är vår och solen här och då känns allt automatiskt lite lättare och roligare !:)

   Reply
  • Men fina Angelica, du ha ju märkt förut att det finns alltid människor som go nuts på dig bara för du skriva att du inte mår så himla bra !
   Jag tycker det är hemskt hur folk reagerar men kanske du bodde sluta med att berätta i bloggen att du inte mår bra! för då slippa du alla elaka kommentarer, skydda dig själv ! Du ha ju säkert fina vänner och familj du kan vända dig till istället !!

   Reply
  • I’m not always convinced on suspender pants, but this combo is a favourite :)

   http://currentlylovingblog.com/

   Reply
  • älskar outfiten såå snygg och väskan *dör lite* har själv letat efter en sådan och undrade bara vart du köpt den? älskar din blogg och din stil längtar tills bikbok kollektionen kommer ut!

   Reply