Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:32 | February 27, 2014

  Everyday randoms

  24567981011
  Random pictures

  Hittade lite blandade bilder som jag inte visat er :) ska börja bli bättre på mina “everyday” inlägg igen. Dock lite tråkigt just nu eftersom vädret är som de är! Men jag lovar att bli bättre – vet ju att ni gillar dom inläggen.
  Nu ska jag springa och möta upp Arda! Vi ska ut och käka mat och småfira att mitt samarbete med BikBok har släppts! PUSS

  I found some pictures that I haven’t shown you :) I’m gonna get better at doing my “everyday” posts again. It’s a bit boring now cause of the weather but I promise to do it – cause I know you like it.
  Now Im gonna go into town and meet up with Arda! We are going to go out for dinner and celebrate that I have gone official with my collab with Bikbok! KISSES


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Everyday randoms”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här