Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:32 | February 27, 2014

Everyday randoms

RANDOM

24567981011
Random pictures

Hittade lite blandade bilder som jag inte visat er :) ska börja bli bättre på mina “everyday” inlägg igen. Dock lite tråkigt just nu eftersom vädret är som de är! Men jag lovar att bli bättre – vet ju att ni gillar dom inläggen.
Nu ska jag springa och möta upp Arda! Vi ska ut och käka mat och småfira att mitt samarbete med BikBok har släppts! PUSS

I found some pictures that I haven’t shown you :) I’m gonna get better at doing my “everyday” posts again. It’s a bit boring now cause of the weather but I promise to do it – cause I know you like it.
Now Im gonna go into town and meet up with Arda! We are going to go out for dinner and celebrate that I have gone official with my collab with Bikbok! KISSES

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “Everyday randoms”

    • angelicablick on

      Pojkvännen är på jobbet just nu! Haha, vadådå? Mina läsare vet att jag alltid varit väldigt snål på att dela med mig om mitt kärleksliv på bloggen. Så har de alltid varit eftersom jag inte vill blanda in det i min blogg för mycket! Kram

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.