Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:50 | February 28, 2014

YOUTORIAL

TIPS & ADVICES,VIDEOS

[vimeo width=”880″ height=”560″]https://vimeo.com/87848388[/vimeo]


The Youtorial – How to do my waves

ÄNTLIGEN! Här är filmen som jag och härliga Steve spelade in tillsammans med The You Way och Aftonbladet! Vad tycker ni? Gillar ni den?
Steve är så jäkla härlig och duktig! Så roligt att han pratar engelska och jag svenska, haha.  Riktigt roligt att göra detta ihop :)
Just nu får ni dessutom 20% om ni anger koden “Angelica” i rabattkodsfältet på The you ways hemsida ! Om ni vill hitta mina favoriter som jag använt mig av i klippet så kan ni trycka HÄR <3

Finally! Here is the film I did with wonderful Steve at The You Way and Aftonbladet! What do you think? Do you like it? It’s so funny how Steve is talking english and I’m speaking swedish, haha. it was so much fun doing this :)
Right now you will also get 20% off if you use “Angelica” in the check out in their shop! If you wanna see me favorites, press HERE <3

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

32 Responses to “YOUTORIAL”

 1. Emma on

  Du är himla fin men tipsen är ju tyvärr inte så bra.. :/
  Det bästa sättet att ta hand om sitt hår är att INTE, jag repeterar, INTE använda schampo. Det är så himla dåligt för håret. Sulfaterna löser upp fettet men de torkar även ut hårbottnen och håret i allmänhet vilket gör att talgkörtlarna producerar mer fett för att kompensera -> håret blir fetare fort -> du måste tvättare ofta -> mer slitage osv. En riktigt ond cirkel.

  ALLA tjejer, spana in nopoo.se eller lockig.se för fantastiska tips om alternativ hårtvätt/hårvård. Det gör en otroligt skillnad, jag lovar, har själv fått lockigt hår fast det varit rakt hela mitt liv!

  Schampo är det absolut sämsta du kan ha i ditt hår.

  Reply
  • Sara on

   Tycker att alla får göra som de själva vill =). Själv kör jag på eco schampo och balsam vilket fungerar utmärkt (det vill säga utan massa kemikalier i). Men bara för att detta fungerar för mig betyder det inte att det funkar för alla andra =)

   Reply
   • Emma on

    Ja absolut! Ville mer tipsa till folk som inte tycker om deras hårkvalité. Och bara för att det funkar betyder inte det att det är den bästa metoden för ens hår ;) Menar inte att du gör fel men vissa skulle nog kunna få ett helt annat hår utan schampo med sulfater i :)

    Reply
 2. Eira on

  Så sjukt fin video!!
  Du är så grym Angelica! Ska inte sticka under stol att jag är avis på dig, för det är jag haha:) En grymt fin förebild! Förresten, grymt kul att du ska släppa en kollektion för Bikbok! :D
  Kram!

  Reply
 3. Lindsey on

  I loved this video! You have the most gorgeous hair and are so sweet and genuine <3 It was fun to have you two speaking different languages. Does he have Swedish parents? Or how does he know Swedish so well? I would love to live in Stockholm but I've found Swedish so difficult to learn :(

  Reply
 4. stina on

  Hej! jag undrar vad det är för typ av löshår du använder och hur det sitter fast? Det ser sjukt naturligt och bra ut. Skulle bli jättetacksam för ett svar :) kram

  Reply
 5. meg on

  What’s the point of posting a video on a website visited by people from all over the world not in English? Gosh, You could have at least put the English subtitles, you write your notes in English so why didn;t you do that? Think about your readers, it;s so frustrating to watch the film and not know what’s going on. It’s so useless! How can i benefit from watching such a film when i understand every tenth word, or just the answer! Could just as well make the entire video in Swedish and it wouldn;t make any difference. You would be consistent at least!

  Reply
 6. Karin on

  Gör en mer videos!!! Älskar brittiskan OMG!!!!!! Snälla vill höra hans röst igen så sjukt bra tips!! Så snyggt det blev!! :D gör en när du färgar håret vilket märke på färgen tips på blekning osv!! Snälla!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.