Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:52 | March 2, 2014

  BLACK N’ WHITE

  inspiartioninspiration2
  Some black N’ white inspo

  Godmorgon mina fina! Vilken helg! Har varit ute och slirat två dagar i rad och kommit hem runt 05-06 på morgonen, haha… vem är jag?! Dock så drack jag inte första dagen och igår blev de bara två drinkar på hela kvällen. Kör ju stenhårt på träningen och då är alkohol en stor bov i det hela. Dessutom så har jag sjukt roligt utan alkohol. Vi var på Drake konserten igår och det var gryyymt!!
  Nu ska vi sticka och käka brunch här :)

  Good morning babes! What a weekend! I’ve been out clubbin’ two days in a row and came home around 05-06 in the morning both times.. who am I ?! But I didn’t drink the first day and yesterday I just had two drinks under the whole night! Im all in for my workout and to drink alcohol is no good. And I have so much fun without alcohol! We saw Drake’s concert last night and it was aweeeesome!!
  Now we are off for brunch :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “BLACK N’ WHITE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här