Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:45 | March 2, 2014

  Nothing random

  dag14dag2dag1dag3dag15dag11dag16dag6dag18dag10dag17dag12dag4
  Everyday photos

  Och med dessa bilder säger jag GODNATT! Imorgon ska jag upp tidigt för att träna med Hans :) Idag har jag varit iväg och testat Pole Dance med fina Ida – såååå roligt! Men fyfan vad stark man måste vara! Snacka om att jag kommer ha blåmärken imorgon haha..
  Ps. Jag och fina läsare på näst-näst sista bilden <3

  And I say GOOD NIGHT with these photos! Im going up early tomorrow to work out with Hans :) Today I’ve been away trying out Pole Danc with lovely Ida – sooo much fun! But damn you have to be really strong! Im gonna have bruises tomorrow haha..
  PS. Me and some wonderful readers at the third photo from the bottom <3


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Nothing random”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här