Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:10 | March 4, 2014

  ALL WHITE

  IMG_4903IMG_4922
  Sneak Peek

  Fan, jag hatar när allt skiter sig! Imorse vaknade jag upp helt yr och mådde skit så var tvungen att somna om. Nu ligger jag däckad i soffan och kan inte röra mig! Nej, jag är inte sjuk – tror bara att min kropp säger ifrån att det varit lite mycket den sista tiden.
  Därför har jag inte uppdaterat förens nu! Ni ska få hela denna look senare samt lite Behind the scenes bilder från plåtningen till bikbok!

  Damn, I hate when things doesn’t end up like they should! I woke up today feeling dizzy and like crap so I’ve stayed in bed the whole day. Im laying on the sofa now and I can’t move! No, Im not sick I just think my body is telling me to slow down a bit. It’s been so hectic lately. And that’s why I haven’t blogged until now! Im gonna giva you the whole look later and also some behind the scenes pictures from our photoshoot with bikbok!


  34 kommentarer  34 kommentarer om “ALL WHITE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här