Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:05 | March 13, 2014

  THANKFUL

  hair1hair2hair5hair4hair3
  At YOU Stockholm

  Idag var jag och spelade in litegrann hos salongen YOU inför deras lanseringsevent ikväll – tyvärr kommer jag inte kunna närvara eftersom jag fått världens bakslag på förkylningen och måste stanna hemma. Men de var kul att kika förbi idag och prata mode!

  Igår gick Finest Awards av stapeln och som ni kanske märkt så tog jag tyvärr inte hem vinsten som Årets Modeblogg, men kul att en kille vann för omväxlingsskull :) Jag tycker att alla som är nominerade är vinnare! Alla är så duktiga!
  Men jag vill verkligen – från botten av mitt hjärta – TACKA er som röstat på mig , så jävla mycket! Jag är så otroligt tacksam för att ni gör det <3 Jag vill att ni ska veta att ni läsare betyder så sjukt mycket för mig! Jag har sagt det hundra gånger, men jag kommer fortsätta att säga det – för de är så jäkla sant. Ni är bäst, bäst, BÄST!!!

  I went by YOU today and recorded some stuff for their launch party tonight – I won’t be able to come cause Im still feeling so bad with this damn cold! But it was nice to stop by earlier today to talk about fashion.

  Finest had their awards last night and as you might have noticed I didn’t win as Best fashionblog, but it’s cool that a guy won for once :) I think that everyone thats nominated deserves to win cause everybody is so good!
  But I really – from the bottom of my heart – wanna thank you ALL for voting for me! Im so, so thankful that I can’t even describe it <3 I want you to know that my readers mean so much to me! I’ve said it like a hundred times, but I won’t stop telling you. Cause it’s true. You are the best, best, BEST!!!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “THANKFUL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här