Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:12 | March 18, 2014

It’s everything and nothing

RANDOM

day3day4day11day8day6kenza7day9day12kenza5day5river3day7kenza4day1
Everyday random

Lite bilder från min senaste vardag :) allt från fina Kenza på Let’s Dance till River Island eventet jag och Andreas var delaktiga i. Jag lovade ju er att bli bättre! Och bättre ska jag bli.
Nu ska jag precis krypa ner i sängen med Marcus och kolla på film. Jag är helt slut i huvudet och så trött att jag ser i kors typ.. Sov gott fina ni!

Some photos from my latest everyday life :) everything from lovely Kenza at Let’s Dance to the River Island event that me and Andreas hosted. I promised you guys to get better at it! and Im gonna be even better.
Im just about to crawl into bed with Marcus and watch a movie. Im so tired right now I can’t even see straight.. sleep tight babes!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

53 Responses to “It’s everything and nothing”

 1. Elsa on

  Hej angelica! Kom på en till grej som skulle vara roligt att se här i bloggen, det är hur du väljer outfit! Du har gjort en sådan video förut och det var verkligen kul att se hur en outfit växer fram :)

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! oj, ja de kanske vore något :) juste, jag gjorde en sån video ja. Kanske borde göra en sån fast bättre? kram

   Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Underbara bilder! Tänk hur mysigt de måste vara att sitta på ett cafe i flera timmar med dig. Du känns som en person man kan prata om allt med och som har ett så otroligt lugn runt omkring dig.

  Reply
 3. Christine on

  Hei Angelica!
  For en fantastisk blogg du har. Så mye inspirasjon på ett sted :) Besøker bloggen din nesten hver dag.

  Synes du har en utrolig fin stil. Du har en måte å kombinere plagg på som er veldig imponerende. De antrekkene du setter sammen hadde jeg aldri klart å komponere selv, klarer ikke å se helheten som du gjør. Må bare si at du er utrolig dyktig!!! Har fulgt bloggen din i mange år :)

  Lurte på om du kunne lage et innlegg om den extensionstypen du bruker nå. Hvordan de er festet og hvilket merke/type det er. Ser så fint og naturlig ut! Jeg har veldig typisk nordisk hår, tynt og fint. Alt extensionshår jeg har prøvd blir så fort slitt, eller så sliter det vanvittig på håret. Håper du kan svare meg :)

  Keep up the good work! Love it ;)

  Reply
  • angelicablick on

   Hej Christine! Tack så hemskt mycket :) åh vad glad jag blir! roligt att höra! Jag gjorde precis ett inlägg om de imorse :) där har jag skrivit lite – men mer info kommer. Stor kram <3

   Reply
 4. L on

  Hej! Jag undra hur länge du ar i Zimbabwe och vad du tyckte om det? Du inspirerade verkligen och nu ska jag göra en liknande resa!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Jag var där i 2 veckor och älskade de :) du borde verkligen åka dit ! speciellt om du vill volontärjobba. Åk isånnafall med GoXplore! Tack och stor kram

   Reply
 5. Gianna on

  love this kind of posts :) so nice to see something from your daily life, good that you want to make this now more often and get better at it :) sleep tight xx

  Reply
  • angelicablick on

   Thank you :) yes, I want to do this more often and Im gonna do it more now when it’s starting to get warmer in sweden! thank you xx

   Reply
 6. Mika on

  Hej. Har du en fotograf som jobbar med dig varje dag? Eller är det dina vänner som tar alla bilder? Hur blir du så fin på bilder? Jag ser bara ut som en ko för det mesta, men det gör jag faktiskt inte i verkligheten…! Tips?! KRAM

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Min bästa vän Maja jobbar med mig. Vi är ett team :) jag gör alla inställningar, bestämmer hur de ska se ut, vart vi ska osv – så trycker hon på knappen. Hon tar oftast mina outfitbilder om inte Linn eller typ någon kompis gör det, men de är ytterst sällan. Hehe, du är rolig du. Det gäller väl att hitta sina vinklar och att testa sig fram! Kram

   Reply
 7. uuno on

  You’ll probably get asked this a lot but what kind of flash you have used in those photos where you are with your friends? :) It really looks nice even when it comes straight to the face. Thanks!

  Reply
  • angelicablick on

   I have a partycamera with me sometimes that has it’s own flas – that’s the one Im using. Just a normal one that’s built in the camera! Thank you!

   Reply
 8. lin on

  Alltid lika fina angelica!

  Hej Angelica!

  Mitt namn är Lin Sroka. jag går på realgymnasiet, inriktning stylist. Jag kommer vara utbildat för att bli en professionell makeup artist och makeup är min största passion.
  Vi jobbar just nu med ett nytt projekt, där vi ska göra våran egen tidning.
  Jag skulle gärna vilja intervjua dig så jag kan skriva ett reportage om dig. Jag ville skriva om dig eftersom du har blivit så framgångsrik och du är otroligt duktig på att sätta ihop plagg och skapar fantastiska outfits, du är en inspiration och därför skulle det vara en ära om att skriva om dig.

  Jag skulle gärna vilja träffas och få intervjua dig, det skulle inte ta mer än 10 minuter, men om det inte går skulle jag kunna skicka frågorna till dig.

  Håller tummarna att du vill och har tid.

  Ha det så bra en så länge.

  MVH Lin Sroka :)

  Reply
 9. Emma on

  Hej Angelica! Jag har under senaste tiden noterat att du inte längre lägger ut bilder på Marcus – Är ni fortfarande tillsammans eller är det av annan anledning eller kanske till och med helt omedvetet?
  Kram Emma

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Jag har väl aldrig lagt ut jättemycket bilder på mina killar – varken Edvin eller Marcus. Jag gör det oftast om man t.ex är på semester eller liknande , annars vill jag gärna inte lägga ut för mycket om mitt kärleksliv här. Marcus hatar ( notera: HATAR ) att vara med på bild, så det gör de också ännu värre. Vi är fortfarande ihop! Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.