Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:57 | March 19, 2014

MAGO HAIR

Q/A,TIPS & ADVICES

hair6HAIR9hair5
Tänkte snacka och berätta lite om mitt hår! Många av er har frågat om mitt löshår osv.
Jag har avvaktat att skriva om de eftersom jag verkligen ville känna hur de kändes, både från start till efter att man haft det ett tag. Nu har mitt egna hår vuxit ut så pass mycket att jag måste ta ut löshåret – eller sätta om det :)

Så – vad för slags teknik satte jag in det med, vilket hår osv?
– Jag har alltså satt in mitt hår med MAGO hair! Jag själv har alltid varit välidigt kritisk mot löshår och inte velat använda det eftersom man lätt förstör sitt egna hår med lim, microringar och tejp osv. Jag har tänkt ” vem vill bränna fast hår på sitt egna hår med lim?” det kändes inte alls bra eller intressant. Så när jag hörde om MAGO så blev jag genast intresserad :)
Mitt hår sitter inte fast med lim, tejp eller microringar – utan med vanliga bomullstrådar!

Mago håret sätter man alltså in med en enkel knytteknik och är därför jätteskonsamt mot håret. När man sedan tar bort håret så sprättar man bara upp tråden vilket gör att inget av sitt egna hår tar skada.
Knytena är små och känns knappt – dessutom tyckte jag att det gick snabbt att sätta i dom! Borstning har funkat fint för mig och jag har inte tappat en endå hår-tes eftersom dom sitter fast med en knut – vilket också gör att man inte kan slita av eller bort sitt egna hår som lätt händer när man bara limmar på löshår. Ang håret i sig så är det 100% Indian Remy hår!
Jag är verkligen så jäkla, jäkla nöjd! Jag ska gå och ta ut det snart och faktist sätta om det igen eftersom jag varit så himla nöjd.
Jag kan varmt rekomendera detta om man är sugen på att testa löshår med bra kvalité :)
Vill ni kika in tekniken dom använder, hur de ser ut och även läsa mer om de så kan ni göra det på deras hemsida HÄR.

För er som bor i Stockholm, eller ska på besök så gör salong Forflex på Ringvägen 70 insättning av detta hår.
Nummer till dom är 08-702 22 18 samt mail [email protected]


Im gonna talk to you and tell you a little bit about my hair ! Many of you have asked about my hair extensions and so on.
I have wanted to waited to write about it because I really wanted to know how it felt , both from start to after you had it for a while. Now, my own hair has grown out so much that I have to take out the hair extensions – or to put in new hair :)


So – what kind of technique did I put it in with , which hair , etc. ?
– So I have put in hair from MAGO hair! I myself have always been very critical of extensions and not wanted to use it because it’s so easy to destroy your own hair with glue, micro rings , tape etc. . I’ve been thinking “who want to burn their hair with glue? ” it didn’t feel good or interesting. So when I heard about MAGO, I was immediately interested :)
My hair is not attached with glue, tape or micro rings – but with ordinary cotton threads !
Mago hair is a simple knot technique and is therefore very gentle on the hair. Then when you remove the hair you only cut the thread open which makes that nothing of your own hair will be damaged .
Bundles are small and feels barely – in addition , I thought it went quickly to put them in also! Brushing my hair has worked fine for me and I haven’t lost any of the extensions – thesis because they are secured with a knot – which also means that you can not tear it off or remove your own hair that can easily happen when you just glue on hair extensions . And the hair itself , it is 100% Indian Remy Hair !
I’m really so darn , darn happy and satisfied about the hair ! Im actually gonna put it in again because I was so very pleased.
I can warmly recommend this if you are eager to try hair extensions with good quality :)
Do you want to peek into the technology they use , how they look and also read more about it, you can do it on their website HERE .

For you who live in Stockholm or are on a visit here, saloon Forflex is doing these extensions.
You can call them at 08-702 22 18 or email them at [email protected]

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

39 Responses to “MAGO HAIR”

 1. beatrice allain on

  thanks for this talk about your hair: I have extensions since several years now.
  I tried the same color as yours last year, and then, darker and darker, but last week, I’m going back to blond hair wich is my true color as well.
  And when I watch all your archive, I’m sure you’ll return to blond hair very soon too, for spring, new trend.
  Thanks a lot for the blog. Love.(instagram:@beatriceallain)

  Reply
 2. Madeleine Secher on

  Tack så mkt :) Det ser verkligen sjukt naturligt och snyggt ut!
  Skönt att det äntligen finns en teknik som inte sliter så mkt på håret.
  Kram

  Reply
 3. Anna on

  Var i Stockholm kan man sätta i MAGO extensions? Du skriver det inte, och kan inte finna det på deras hemsida heller. Och vad är ca priset? Vi är många som gärna vill veta det, så svara väldigt gärna!

  Reply
 4. Emma on

  Hej. Vet du vart håret kommer ifrån? Är det äkta människohår och är det “pruducerat” på ett humant sätt? Har läst och hört väldigt mycke om hur det går till med indiskt hår, att det kvinnorna tvingas klippa av det och sen lever i skam hela livet. Om så är fallet så tycker jag inte att du ska göra reklam för det.
  Men om så inte är fallet, så kör hårt och gör hur mycket hårförlängning du vill! :)
  Vill bara veta att det inte kommit från nått kvinnoförtrtck och kränkta mänskligarättigheter

  Reply
  • Anna on

   Hej Emma!
   Jag jobbar med Mago (som är knuten) där håret kommer från ett företag som heter Simply Natural. De är de ända på marknaden som har ett GSP-certifikat att ingen människa har blivit utnyttjad eller liknande.. Certifikatet stödjer den ekonomiska utvecklingen i landet och arbetsmiljöerna är bra! Så himla bra!

   Reply
 5. Rebecca Amanda Gala on

  Varje gång jag klickar in på din blogg blir jag så sjukt inspirerad av dig. Du verkar en sån underbar samt godhjärtad människa och din stil är verkligen pricken över i:et!

  Tack för all inspo!
  Kram <3

  Reply
 6. Saga on

  Hej, jag skulle jätte gärna vilja göra extensions och har också varit jätte negativ mot lim osv, så jag undrar om du vet om det finns någon mer frisör salong än den i stockholm som gör mago hår, jag bor i Göteborg så det blir lite svårt att åka till Stockholm bara för att göra hår. Jätte tacksam för svar.

  Reply
 7. maria on

  funderar också på extensions och har kollat lite på märket greatlengths, vad tyckte du var största skillnaden på det och denna teknik? slet greatlengths mycket på håret?
  väldigt tacksam för svar:)

  Reply
 8. Karina J on

  Hej Angelica!
  ÄNTLIGEN skriver du om dina senaste extansions! haha, vad jag har väntat! Eftrsom jag själv håller på att spara och verkligen SCOUTAT efter bästa salonger och metoder för förlängningen! Precis som du har jag fobi för sådana behandlingar. Och tro det eller ej, DIG ( konstigt nog ) litar jag på till 100% …
  Så nu vill jag titta närmare in på MAGO. Bara korta frågor.. kan du vänligen ge ett CA pris för den mängden slingor du använde ?
  MVH
  Karina

  Reply
 9. Anna Wulff on

  Hej!
  Jag heter Anna Wulff och arbetar för Lombard AB som är de Svenska distributörerna för Simply Natural MAGO.

  Här nedan bifogar jag länken till Simplys hemsida där ni kommer direkt in på Salon Finder och lätt kan hitta vilken/vilka frisörer i er närhet som erbjuder MAGO. Gå gärna in och följ oss på Facebook, där vi kontinuerligt uppdaterar med nya salonger som blir certifierade!

  http://simplynatural.fi/uusi2/?page_id=739&lang=sv

  Reply
 10. NINA ANGELINA MARIWANY on

  VA ! äntligen ! OMG ! hahah , kommer drömma om detta nu , hade extensions förra sommaren , kålsvart i 70cm och kände mig som en snygg pocahontas dagligen . men när jag tog ut det så ville jag dö . hade 3 fjun på huvudet i princip .. och nu har jag lyckats få tillbaka mitt tjocka hår igen , men inte längden jag vill ha :/ bor i helsingborg , men får väl ta mig till sthlm för detta ! TACK för tipset !! och angelicka ? din blogg är det sjukaste ! du inspirerar som ingen annan och din kunskap om mode är fan medfött ! vissa dagar tänker jag bara , hur fan orkar hon ? hur lyckas hon ! du och din blogg är som den ultimata ELLE eller VOUGE tidningen som levereras dagligen ! kommer aldrig sluta läsa eller följa dig vackra du <3

  Reply
 11. stina on

  Hej! jag har läst mycket om extensions att man inte får doppa håret i saltvatten, men du hade extensions i när du var på Jamaica va? hur gjorde du då? jag vill gärna kunna “leva normalt” och ändå ha extensions i mitt hår för att mitt hår kan inte bli längre än till strax nedanför axlarna och är så himla trött på att ha medellängd på håret.

  Reply
 12. Emelie on

  Snälla snälla berätta hur du har stylat håret på bilden högst upp i mitten!!
  Är helt toksåld! Så himla fin!

  Reply
 13. Evelina on

  Har du en större version på bilden högst upp i mitten? Jag är precis som föregående “helt toksåld”. :) Jättefint!

  Reply
 14. Johanna on

  Hello!

  I am interested to getting these to myseld as well, but I’d like to know: how long it took for you to wear them until you had to replace or remove the extensions?

  Reply
 15. Divjana on

  Hej Angelica!
  Din hårfääärg *.* Makalöst fin!! På vilken salong är det du färgar håret till den Pastel lila/violett silver färgen? verkligen ursnyggt!

  Reply
 16. Sarah Massi on

  Hej! Jag är frisör och skulle gärna vilja lära mig göra Mago hair extensions. Var och vem kontaktar man för att gå kursen? Vore tacksam för hjälp

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.