Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:29 | March 22, 2014

  E V E R Y D A Y

  y1y6y11y3y7y4y8y9y10
  Everyday photos

  Vilken fin lördag det varit! Började dagen med brunch på ett ställe som heter Niklas med ett gäng härliga vänner :) helt fantastiskt! Sen blev det dagsfest, haha. Men bara häng och skratt för mig och ingen alkohol. Jag ska alldeles straxt laga lite käk nu – är så jäkla hungrig! Vad ska ni göra ikväll då fina ni?

  What a saturday! It started with a brunch at a place called Niklas with a bunch of wonderful friends :) amazing! And after that we had a dayparty, haha. But I only hung out and laughed with no alcohol. Im soon gonna make myself some food – Im so hungry right now! What are you doing tonight babes?


  25 kommentarer  25 kommentarer om “E V E R Y D A Y”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här