Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:09 | March 22, 2014

  L O T

  LOT64lot50lot58LOT68LOT71lot52lot55
  Edit by me
  /Backpack from BikBok/Shoes from Romwe/Beanie from H&M/Trousers from Cubus/Tshirt from River Island, HERE/Scarf from Gina Tricot/Jacket from H&M/

  Hej Lördag! Jisses.. gick verkligen all in igår. Nu blir det väääääldigt lugnt framöver kan jag lova er. Huvudet mår som de förtjänar idag! Men jag har precis lyckats göra iordning mig och ska snart möta upp Elsa och Sabri för lite brunch. Härligt med lördag iallafall! Ikväll ska jag och Marcus mysa eller hitta på något. Vi hörs om en liten stund babes <3

  Hello saturday! Damn.. I went all in yesterday. Im gonna take it soooooo easy for a good while now. Im pretty hungover. But I managed to get myself ready for today and will soon meet up with Elsa and Sabri for some brunchin’. It’s nice that it’s saturday! Tonight Im gonna spend time with Marcus and just relax or maybe do something. Talk to you in a while babes <3


  41 kommentarer  41 kommentarer om “L O T”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här