Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:45 | March 23, 2014

  P U R E

  L23l2l15l22L24l11l21l20l3
  /Coat from Zara/Jeans from H&M/Shades from Miu Miu/Shoes from Zara/Top from & other stories/Bag from Zara/

  Vilken fin söndag :) Jag och Linn åt brunch imorse och sen gick jag och Daniela runt i stan och pratade. Nu har jag precis kommit hem för att koppla av lite samt svara på mail! Det ser ut som att jag och Daniela ska se på bio ikväll!

  What a sunday :) Linn and i had brunch this morning and then Daniela and I strolled around town talking about life. I just got home to relax and answer some emails! It looks like me and Daniela is going to see a movie tonight!


  101 kommentarer  101 kommentarer om “P U R E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här