Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:49 | March 26, 2014

  In the magazine

  ab2ab4ab3ab7ab6ab9ab14 ab1
  Sneak peek from the photoshot with ShapeUp today

  Här kommer en liten tjuvkik från fotograferingen idag :) en annorlunda fotografering från vad jag brukar fota – men fy attans så kul! Ja.. här ser ni ju även min kropp och resultatet av Blickchallenge. Jag är stolt över mig själv och är bara mer taggad på att fortsätta att ta hand om min kropp och träna! Hans och jag peppar. Vi kommer diskutera allt detta i intervjuvn till denna fotograferingen. Tidningen landar i butik den 15:e april redan! Jag pryder omslaget samt några sidor inuti tidningen. Så kul!

  Here is a sneak peek from the photoshoot today :) It was a different photoshoot from what Im used to – but it was so much fun! And yes.. you can see my body here and the result from my Blickchallenge. Im proud over myself and Im even more excited to continue taking care of my body and exerice! Hans and I are excited. We will discuss about everything more in the interview in the magazine. The magazine will hit stores on the 15th of April already! Im on the cover and also some pages inside. So much fun!


  42 kommentarer  42 kommentarer om “In the magazine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här