Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:49 | March 26, 2014

In the magazine

PHOTOSHOOTS

ab2ab4ab3ab7ab6ab9ab14 ab1
Sneak peek from the photoshot with ShapeUp today

Här kommer en liten tjuvkik från fotograferingen idag :) en annorlunda fotografering från vad jag brukar fota – men fy attans så kul! Ja.. här ser ni ju även min kropp och resultatet av Blickchallenge. Jag är stolt över mig själv och är bara mer taggad på att fortsätta att ta hand om min kropp och träna! Hans och jag peppar. Vi kommer diskutera allt detta i intervjuvn till denna fotograferingen. Tidningen landar i butik den 15:e april redan! Jag pryder omslaget samt några sidor inuti tidningen. Så kul!

Here is a sneak peek from the photoshoot today :) It was a different photoshoot from what Im used to – but it was so much fun! And yes.. you can see my body here and the result from my Blickchallenge. Im proud over myself and Im even more excited to continue taking care of my body and exerice! Hans and I are excited. We will discuss about everything more in the interview in the magazine. The magazine will hit stores on the 15th of April already! Im on the cover and also some pages inside. So much fun!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

42 Responses to “In the magazine”

 1. Kristin on

  Kan du inte visa före och efterbilder? :) Fruktansvärt läcker är du! Kommer du ha någon meet-up snart i typ Göteborg eller något så man kan få träffa dig? Bor så långt ifrån Stockholm så har tyvärr inte kunnat komma på bloppisar osv…

  Reply
 2. Antonia on

  Hej Angelica! Tack för en grymt inspirerande och bra blogg! :) jag har fastnat för dina beiga Marlene Birger byxorna du haft på två olika outfits. Vet att du har länkat till Nellys hemsida, men de verkar inte finnas där :( har letat efter sådana byxor hur länge som helst. Vad heter de byxorna du har? Hoppas du kan svara skulle bli så attans glad då! :) många kramar från Antonia!

  Reply
 3. Emelie on

  Hej Angelica,

  Du ser helt amazing ut, bra jobbat. Skulle du inte kunna göra ett inlägg om din kost/tränings regim. Jag har äter hälsosamt och relativt smal men jag är inte vältränad och skulle gärna vilja veta hur man ser ut som du :)

  Ha det bäst, du är underbar!

  Reply
 4. Madeleine on

  Kan inte du snälla berätta mer i detalj om din träning ovh kosthållning? Blir inspirerad men skulle vilja veta mer!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.