Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:20 | March 31, 2014

  ShapeUp

  hej1hej2hej3
  Three pictures from my ShapeUp photoshoot – more to come

  Godmorgon! Eller snarare eftermiddag haha..
  Jag sitter i köket hemma hos pappa och dricker kaffe samtidigt som jag försöker få saker gjorda. Det går sådär, haha.
  Jag ska alldeles straxt bege mig in till stan för att strosa runt lite – så länge sen jag var här i Linköping! Runt klockan två ska jag möta upp fina Emeli.
  Jag kommer åka hem senare ikväll sen för vid 19.40 ska jag köra ett AfHo-pass! Så jäkla kul!! Det är en blandning mellan afrikansk dans och house. Har någon utav er kört de innan? är det skoj? Jag ser fram emot de som tusan!
  Annars har jag en del PT pass med bästa Hans inbokat resten av veckan :) jag har inte skrivit så mycket om honom innan, men det är han jag tränar ihop med.  Vi kör mellan 4-6 dagar i veckan och sen kör jag oftast pass om inte han kan träna.
  Nej nu måste jag rappa på här så jag hinner in till stan.
  Dagens outfit kommer upp sen!

  Good morning! Or good afternoon..
  Im sitting here in my dad’s kitchen, sippin coffee and trying to get things done.
  That’s not really working out for me, haha. I’m soon heading into town to stroll around – It’s been a while since I was in Linköping now. Then Im gonna meet up with Emeli.
  Im going home later tonight cause Im going to a AfHo gym class! Im so excited! It’s like a mix of African dance and House! have any of you tried it? was it fun?
  I usually train with the best personal trainer Hans and Im going to train with him for the rest of the week :) I haven’t really mentioned him here. But he’s the one that trains me! No, now I need to hurry up here. I will give you todays outfit later!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “ShapeUp”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här