Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:20 | March 31, 2014

ShapeUp

UNCATEGORIZED 2

hej1hej2hej3
Three pictures from my ShapeUp photoshoot – more to come

Godmorgon! Eller snarare eftermiddag haha..
Jag sitter i köket hemma hos pappa och dricker kaffe samtidigt som jag försöker få saker gjorda. Det går sådär, haha.
Jag ska alldeles straxt bege mig in till stan för att strosa runt lite – så länge sen jag var här i Linköping! Runt klockan två ska jag möta upp fina Emeli.
Jag kommer åka hem senare ikväll sen för vid 19.40 ska jag köra ett AfHo-pass! Så jäkla kul!! Det är en blandning mellan afrikansk dans och house. Har någon utav er kört de innan? är det skoj? Jag ser fram emot de som tusan!
Annars har jag en del PT pass med bästa Hans inbokat resten av veckan :) jag har inte skrivit så mycket om honom innan, men det är han jag tränar ihop med.  Vi kör mellan 4-6 dagar i veckan och sen kör jag oftast pass om inte han kan träna.
Nej nu måste jag rappa på här så jag hinner in till stan.
Dagens outfit kommer upp sen!

Good morning! Or good afternoon..
Im sitting here in my dad’s kitchen, sippin coffee and trying to get things done.
That’s not really working out for me, haha. I’m soon heading into town to stroll around – It’s been a while since I was in Linköping now. Then Im gonna meet up with Emeli.
Im going home later tonight cause Im going to a AfHo gym class! Im so excited! It’s like a mix of African dance and House! have any of you tried it? was it fun?
I usually train with the best personal trainer Hans and Im going to train with him for the rest of the week :) I haven’t really mentioned him here. But he’s the one that trains me! No, now I need to hurry up here. I will give you todays outfit later!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

27 Responses to “ShapeUp”

  1. Rebecka on

    Så jäkla grymt jobbat!! Jag har en fråga, hur får du motivation till att träna och äta nyttigt? Tycker det med maten är svårst, hetsäter och är så svag för choklad. Några tips på hur man håller sig till den nyttiga kosten?
    kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.