Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | April 2, 2014

  My day so far

  NS5A8470(1)NS5A8504(1)gina1NS5A8474(1)NS5A8503(1)gina3NS5A8502(1)Har knäppt av lite bilder under dagen :) såhär har min dag sett ut hittills ! Svängde förbi Gina Tricots presskontor för att hälsa på fintjejerna Kajsa och Alex. Jag ska iväg och äta middag med dom ikväll också! Ser jag fram emot. Annars så har jag haft lite ärenden att göra. Nu ska jag snart iväg och fota dagens åt er och sen väntar middagen!

  I took some photos this morning :) this is how my day has looked like until now! I went by Kajsa and Alex at Gina Tricot headofficxe. Im going to dinner with them later tonight too. I have done some errands today too. I’m soon heading to shoot todays outfit for you! And after that: dinner.


  24 kommentarer  24 kommentarer om “My day so far”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här