Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:12 | April 2, 2014

  V I S U A L

  blue2blue6
  Sneak Peek

  Woop woop! Nu inväntar jag middag med tjejerna :) mysigt! Jag knäppte av dagens outfit nu innan jag ska dra också så här får ni en liten tjuvkik. Hela outfiten kommer upp imorgon såklart. Vad ska ni göra denna fina kväll? solen har lyst hela dagen och det gör en pigg på att hitta på saker. Jag ska dock hem efter middagen eftersom jag ska upp tidigt till mitt PT pass imorgon!

  Woop woop! Im soon heading off to dinner with the girls :) cozy! I took todays outfit now before Im heading off so here is a sneak peek. The whole look will come up tomorrow ofc. What are you doing tonight? the sun has been shining all they and that makes you wanna do so much stuff. Im going home really though cause Im meeting up with my personal trainer early tomorrow!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “V I S U A L”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här