Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:52 | April 4, 2014

  BikBok by Angelica Blick pre launch

  hejVilken dag igår! Jag hade verkligen inte en enda minut över till att blogga igår i och med den store blogg pre launch eventet för min kollektion som jag höll i! Alltså, det var SÅ lyckat <3 stort tack till alla som kom och stort tack till BikBok! Nu är det tusan inte långt kvar tills kollektionen släpps! GALET!! Vi kommer ju åka på turné till varje land!

  What a day! I didn’t have a minute to spare to blog yesterday with everything with the pre launch event for bloggers. Damn, it was SO GOOD <3 Thank you all for coming and a big thank you to BikBok! My collection is soon hitting stores! CRAZY!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “BikBok by Angelica Blick pre launch”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här