Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:04 | April 10, 2014

  Blue Ocean

  vay5vay3vay8vay4vay2vay7vacay1
  Our first day

  Lite bilder från våran första dag här! Vi kom ju hit rätt sent första dagen, så detta är bilder därifrån samt våran förta heldag här.
  Här är vi på stranden som ligger precis nedanför vårar hotell – en ganska mysig strand. Många av er har frågat vart vi bor och hotellet heter Kontiki Beach resort . Vi har kopplat av ganska mycket men också fått mycket jobb gjort här. Har så mycket bilder till er att ni anar inte. 
  Hitills har vi hunnit åka på en liten roadtrip med kommunal buss genom halva Curacao till ett ställe som heter Lagun. Jag ÄLSKAR att åka på roadtrips och verkligen se landet man är i! Jag skulle aldrig klara av att vara på samma ställe hela tiden.Och de är endast för att jag älskar att upptäcka och se vackra ställen. Idag ska vi åka på ytligare en roadtrip, men denna gången åker vi med en tjej som heter Camilla som jag pratat en hel del med senaste tiden eftersom hon bor här på Curacao sen 7 år tillbaka. Ska bli jättekul att få åka med någon som vet vart man ska osv. Vi ska bl.a besöka The blue room, Grote Knip och lite andra ställen på vägen. PUSS PÅ ER!

  Some photos from our first day here! We got here pretty late the first day , so this is pictures from that and our full day here.
  Here we are on the beach which is just below the hotel – a rather cozy beach . Many of you have asked where we are staying and the hotel is called Kontiki Beach Resort . We have relaxed quite a lot but also got a lot of work done here. I have so many pictures to show you that you have no idea.
  So far we have had time to go on a little roadtrip with municipal bus through half Curacao to a place called Lagun . I LOVE to go on road trips and really see the country you are in ! I would never be able to be at the same place all the time. And that is only because I love to discover and see beautiful places . Today we’re going on a roadtrip again , but this time we will go with a girl named Camilla who I have talked a lot with lately because she lives here on Curacao since seven years back . It’s gonna be great to go with someone who knows this place etc. . We will among others visit The blue room , Grote Knip and some other places on the way. KISSES!


  38 kommentarer  38 kommentarer om “Blue Ocean”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här