Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:42 | April 17, 2014

  WINDOW

  angelicababPhoto by Rami Hanna / Styling by me / Mskeup by Gabriella Elio

  Haha, ja ni.. vad ska man säga? Gissa vad denna tjej lyckats göra? Jo. nämligen att låsa sig ute..
  Det är så typiskt mig. Så ja, min dator, kamera och kort är för tillfället inlåsta. Jag kommer få extranyckeln ikväll för att kunna låsa upp så ni vet. Har därför inte tillgång till min dator just nu. Haha, alltså jag orkar inte.
  Sålänge får ni finfina bilder som Rami tagit på mig :)

  Haha, well.. what to say? Guess what this girl did? Well, I have locked myself out..
  Its so typical me. So my laptop, camera and visa card is locked inside my apartment. Im gonna get the extra key tonight so I can lock it up and get my keys. So I donut have access to my laptop to blog at this moment. Haha, I can’t even handle this..
  So for now, here is some nice pictures Rami has taken on me :)


  21 kommentarer  21 kommentarer om “WINDOW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här