Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:18 | April 23, 2014

  P I N K – V O L 2

  PINK22rosa6ROSA125F4A1744ROSA145F4A1681Photos by Rami Hanna
  /Suit from Zara/Bag from Zara/Heels from Zara/

  Alltså, jag hann verkligen inte blogga igår! Allt med denna turnén tog all tid igår – förutom att jag ville krama min fina Elsa också innan jag åker iväg. Hon kom hem för bara någon dag sedan och det första jag gör är att åka iväg, haha.
  Nu är jag iallfall på G till Helsingfors!! Är ni taggade? Det är jag!

  Damn, I just didn’t have time to blog yesterday! Everyhting about the tour took my time – except  that I also wanted to give Elsa a a hug before Im off. She got home just a day ago and now Im leaving, haha.
  Im on my way to Helsinki now!! Are you ready? I AM!


  56 kommentarer  56 kommentarer om “P I N K – V O L 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här