Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:16 | April 30, 2014

  Blue lights

  blue12blue7blue44blue5blue2blue3
  Photos by Julian Hernandez
  /Jacket from Baum & pferdgarten/ bag from & other stories/Shades from Ray Ban/Pants from Zara/Top from H&M/Bra from & other stories/ Shoes from Zara/

  VALBORG! Okej, sådär pepp är jag inte efter att ha spenderat hela förrgår på sjukhuset, men det ska bli kul att få umgås med mina vänner. För oss blir det Uppsala :) var där för några år sedan och det var askul! Dock mycket kallare i år än då.. Men det ska inte få förstöra! Ska några av er fira i Uppsala?

  VALBORG! Okay, Im not that excited, I am not after having spent the entire day before yesterday at the hospital, but it’ll be fun to hang out with my friends. For us, it’s time for Uppsala :) I was there a few years ago and it was so much fun! However, much colder this year than then .. But it will not get ruin by that! Should any of you celebrate in Uppsala?


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Blue lights”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här