Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:28 | May 2, 2014

  Angelica Blick X BikBok / Oslo

  hej21hej19hej17hej18hej3hej2hej8hej7hej9hej5hej6hej12hej1
  Angelica Blick for BikBok launch in Oslo

  Här kommer lite bilder från eventet som jag hade i Oslo!  Åh, det var så himla kul att åka runt på min turné och få träffa alla er.
  Jag vet knappt vart jag ska börja..  Jag tror inte ni anar hur mycket ni betyder för mig.
  Ni har peppat mig och varit stolt tillsammans med mig i denna kollektion. Aldrig någonsin skulle jag kunnat tänka mig att det skulle bli SÅHÄR STORT som de faktist blev. Allt är nästintill slutsålt..
  och NI har stöttat mig i allt detta!Ni har handlat, kommit på eventsen, kramat mig,  köat utanför Bikbok, skrivit/sagt fina saker om kollektionen, instagramat bilder/ bloggat om kollektionen och använt/köpt mina kläder. DET ÄR SÅ OVERKLIGT OCH SÅ STORT! Och jag är så SJUUUUUKT JÄVLA TACKSAM!! Tacksam för allt detta – och tacksam för ER!!
  Det värmer lika mycket i hjärtat varje gång någon lagt upp en instagrambild på när ni har mina plagg på er eller när jag stöter på någon på stan som har på sig mina plagg. SÅ EXTREMT MYCKET KÄRLEK!
  Varje gång jag ser någon ha på sig mina grejer så springer jag fram till personen, hehe :)
  Kort och gott:
  Ni är bäst och jag älskar er så himla mycket!!

  Here are some photos from the event I had in Oslo ! Oh, it was so much fun to go around on my tour and meet all of you .
  I hardly know where to start .. I don’t think you realize how much you mean to me.
  You have stayed by my side and been proud with me in this collection . Never, ever would I have imagined that it would become THIS BIG as it became . Everything is almost sold out ..
  and YOU have supported me in all of this! You have bought my clothes , come on the events , hugged me , queued outside Bikbok , written / said nice things about the collection , instagram images and used / bought my clothes. IT’S SO strange and BIG! And I’m so SOOOOOOO FUCKING GRATEFUL ! Grateful for all this – and thankful for YOU !
  It warms so much in my heart every time someone posts an instagrampicture / post a blogpost when you have my garment on you or when I run into someone in town who ‘s wearing my clothes . SO MUCH LOVE!
  Every time I see someone wearing my stuff, I run up to the person , hehe :)
  In short:
  You are the best and I love you so very much !


  32 kommentarer  32 kommentarer om “Angelica Blick X BikBok / Oslo”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Asså jag undrar om de kommer komma ut mer av din kollektion i affärerna. Dagen efter du släppt din kollektion var allting slut redan på morgonen.. Surt! Jag som längtat och hålla räkningen.. Sjukt fina kläder iaf! Hoppas jag får ett svar :(

   Reply
  • (I Stockholm)

   Reply
  • Älskar kollektionen!! Du är bäst och har den grymmaste stilen! Du är verkligen en förebild! Kram <3

   Reply
  • Gorgeous clothing line! Well done

   Avanti
   xxx
   Avantigarde.wordpress.com

   Reply
  • Wow this is amazing, congrats on your success! :) I really like all the pieces from your collection!

   http://www.fashionpartyblog.com/

   Reply
  • goorgeous collection !!

   http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

   Reply
  • Hahahhaha fint av meg!! :P

   Var veldig koselig, vi må treffes igjen snart :*

   Reply
  • Congratulations on that work! You absolutely look stunning on the pictures. x Romi
   http://www.blaastyle.com

   Reply
  • Så himla fina kläder du har designat! Köpte ett par shorts igår

   Reply
  • Kan man köpa de i andra affärer och på hemsidan eller?? :)

   Reply
  • Your collection looks so fab, Angelica! And it all looks truly amazing on you!

   http://www.dutchfashiongirl.com

   Reply
  • Congratulations! love the line so much :)
   xxxx

   http://lauraoc.es

   Reply
  • so great! congrats!! :*

   http://landing-in-fashion.blogspot.com/

   Reply
  • Tack för en fantastisk kollektion! Jag är såååå nöjd med alla plaggen jag har köpt! Hoppas på en till kollektion i framtiden :)

   Reply
  • Blir så himla glad när jag läser denna texten! Älskar verkligen bloggare som bryr sig om oss läsare och även om jag tyvärr ej har köpt något plagg eller haft chansen att besöka dessa event eller fått chansen att träffa dig så kan jag inte låta bli att ta åt mig lite av denna texten för du är alltid så himla ödmjuk och gullig :D Stort Grattis!

   Reply
  • Åh! Kollektionen är så himla snygg! Älskar verkligen allt! Hade spanat in skorna väldigt länge och var så sjukt taggad på att köpa ett par, men när jag kom till affären var typ allt utplockat och slut på nätet var det också :( haha, otur man kan ha! Aja, så kan det gå! Hoppas att jag får tag på dem på nåt annat sätt, de är verkligen de snyggaste skorna jag sett på länge du har sån sjukt bra klädsmak och en superbra förebild! Kram!

   Reply
  • Din kollektion är så snygg!

   Reply
  • Wish your collection was coming to the UK x

   http://www.blondecanvas.blogspot.co.uk

   Reply
  • i loooove the collection ! is it available online ? :)

   Reply
  • Älskar din kollektion! Synd bara att allt tog slut så fort.. Du får helt enkelt göra en till kollektion! Vi peppar dig. Hehe. Längtar tills bilderna från Linköping kommer upp, jag och min kompis Emma finns nog med några bilder med dig. Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Ps. jag röstade på dig som årets modeblogg i blog-awards!

   Kram, Alexandra

   Reply
  • Kolleksjonen din er helt fantastisk!
   Jeg ble så glad da jeg fikk høre at du skulle komme til Norge :)
   Haha, kult at du la ut et bilde av meg :) (Jeg er på det aller nederste) :))

   Reply
  • That is so cool!! Love your blog :)
   http://pialunja.blogspot.com

   Reply
  • Har tyvärr inte fått tag i något plagg, men allt är så himla snyggt! Nästan synd att det gick så lyckat, annars skulle jag kanske hunnit få tag på något :)

   Reply
  • Har tyvärr inte fått tag i något plagg, men allt är så himla snyggt! Nästan synd att det gick så lyckat, annars skulle jag kanske hunnit få tag på något. Haha :)

   Reply
  • It seems like your clothing line was a succes in all the Scandinavian countries! I attended your BIKBOK event here in Finland, you are beautiful!

   I’m a medical student and a fashion blogger living in Helsinki.

   Check out my blog Arctic Vanilla!

   http://www.arcticvanilla.com/

   Reply
  • Sier det igjen, det var utrolig hyggelig å møte deg, Angelica;* Gøy at du la ut bilde av meg!
   Ønsker deg all lykke videre<3

   Reply
  • Du är så jävla duktig! Så kul att det gått så bra för dig och din kollektion är den bästa jag sett på länge! Grattis Angelica! Du verkar vara en sån ödmjuk och go människa! Och du är vacker som en dag!

   Reply
  • So coooool !!!!
   Love, xxx
   Lauraline

   Reply
  • Kommer du sälja i butiker/nätet? När? TACKSAM FÖR SVAR <3

   Reply
  • Det måste verkligen vara en magisk känsla! Dreams do come true. Wha. All I can say is Congratulations!

   Reply
  • Herrejäääävlar vilken kollektion du har kommit med Angelica! DU är värd varenda fina kommentar eller skrik på stan! Så jäkla stilrena kläder att jag nästan dör… MER SÅNT HÄR! Så jäkla bra jobbat!!!! DU ÄR GRYM!

   Reply
  • Elsker kolleksjonen din! Fikk kjøpt veska og skoene, og er superfornøyd :)

   http://julesanddreams.com/2014/05/02/angelica-blick-for-bikbok/

   Reply