Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:19 | May 4, 2014

  All white

  sandals2
  Sandals from Zara

  Sprang på stan en stund igår som sagt och haffade dessa! Hur fina? Kommer matcha dom till allt från helvitt till finare klänningar. Vill ha ett par liknande i svart med! Såg att dom fanns i svart också, men känns dumt att ha båda i samma modell samt färg haha.
  Vet ni vart man kan hitta snygga liknande i svart?

  I was running around town yesterday as I told you and bought these babes! How nice are they? Im gonna match them with everything from all white to pretty dresses. I want a similar pair in black also! I saw that these also exist in black but it feels a bit dumb to have them both in the same model and different colors haha.
  Do you know where I can find similar in black?


  29 kommentarer  29 kommentarer om “All white”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här