Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:52 | May 16, 2014

  C O L O R I Z E

  make4make2make1
  Makeup & hair by Sofia Sjöberg

  SOOOOL! Och Fredag. Vilken kombo! Ska snart in och luncha med min kompis Fang innan jag ska ha möte. Efter de ska jag förbi min bank och sen hem och fixa mig inför kvällen och King Galan. Har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig.. haha.
  Och btw.. Jag drar på surf-roadtrip i Californien på söndag i 10 dagar. Magiska bilder väntar! De kan ni ge er på.

  SUUNSHINE! and it’s Friday. Such a nice combo! Im soon heading into town for a lunch with my friend Fang and then a meeting. After that I have to go to my bank and then home to get dressed for the King Gala tonight. I have nothing to wear.. haha.
  And hey .. Im going on a surf roadtrip in California on sunday for 10 days. It’s gonna be magical pictures! I can promise you that.


  19 kommentarer  19 kommentarer om “C O L O R I Z E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här