Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:21 | May 22, 2014

  W.S

  WOOD39WOODS1 (kopia)WOODS5 (kopia)WOODS4WOODS3WOODS7WOODS10WOODS2
  Photos by Daniel Rönnbäck / Edit by me
  /Tunic from Indiska ( not lindex) /Shades from Second hand/Necklace from Beckdesign/Boots from Jeffrey Campbell/Headpiece from River Island, HERE/

  Dessa bilder tog vi i Ventura innan vi begav oss vidare. Vädret är grått och tråkigt idag, men vi har ändå hängt i Malibu och softat lite på morgonen. Nu ska vi alldeles straxt bege oss mot L.A ( Det är natt när jag skriver detta till er, men förmiddag för oss ). Och vet ni vad?! Vi ska till Six Flags!!! förstår ni hur glad jag är? Kommer bli 10 år igen!

  We took these photos in Ventura before we moved on. The weather is grey and boring today, but we have hanged out a bit this morning in Malibu anyway. We are soon going to L.A ( It’s night in Stockholm when Im writing this and morning here ). And you know what?! We are going to Six Flags!!! Im so happy! Im gonna become 10 years old again!


  48 kommentarer  48 kommentarer om “W.S”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här